+New York Baby!

Kan inte fatta att jag är i New York! NEW YORK! Det är verkligen heeelt underbart! Tänk om man ändå kunde gifta sig med en stad..

Iallafall, 05.40 stod alarmet på imorse, upp och göra iordning sig, ner och äta frukost, upp och hämta alla väskor, ut till flygbussen och mot flygplatsen! Där träffades vi 31 studenter och en Explorius-representant, och vi fick till och med 2 egna incheckningsdiskar! How cool isn't that?! ;) Sedan var det hejdå till födäldrarna, mamma grät, I didn't :) Mot säkerhetskontrollen, nemas problemas, och sedan direkt till gaten, hann inte ens gå till tax-free! :(

Whatever, på planet, fick sitta tillsammans med Julia Höglund(...? shit, jag har glömt bort?! :O) och resan gick mycket snabbare än förväntat! Fick två papper att fylla i, fattade typ ingenting, men gick bra iallafall :)  Kollade massa filmer, sov lite, spelade Sims, bara satt, pratade osv, VI FICK SVENSKA KÖTTBULLAR FÖRRESTEN! OCH KNÄCKEBRÖD! :D happy girl here (A)'
Gick ner för landning, såg Manhattan och Frihetsgudinnan och grejer, jag var som ett barn i en godisaffär! typ "KOLLA DÄR KOLLA DÄR; OMGGGGG!" Så himla lycklig! Kände bara att allt kändes så himla rätt! Precis när vi landat var dessutom det första vi såg IKEA, man bah, Hello Sweden!
Näst på tur var att hämta ut bagage och grejer, men först att gå igenom någon kontroll där man skulle ge fingeravtryck och bli fotat typ, haha var inte alls med på det! När vi hämtade ut väskorna var de jättesega, och de gick runt med knarkhundar! Så himla coolt! sedan var det tullen vi skulle igenom, hade man inget att deklarera var det bara att gå igenom :) Så ganska simpelt :) Och sen skulle vi ta något skytrain eller något, kommer inte ihåg vad det hette, men det var typ som små skidlift-cockpitar som var som tåg, jättesöta, såna man ser på film! Sedan väntan på transfer till hotellet, lite bilkö pga. en bilkrock och lite sånt, men sen gick det på :) Det var varmt förresten! Fast inte sån kvav värme som i Sverige, utan bara helt perfekt och bekväm värme! Lovely :)
 
Nu sitter vi iallafall på hotellet, alla nördar vid sina datorer :) Ätit min första amerikanska pizza!
 



Lämna en kommentar här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback