}

+Feeling even more like crap!

Sååå... Inga bilder idag heller, för mår sämre idag... On top of everything har jag fått en ögoninfektion... Pink eye troligtvis.. Ögat är svulllet och rött, plus att det rinner var typ... Skitäckligt! Så imorogn bitti ska vi till doktorn och grejer... Bläää på mitt liv just nu!

Jag och Melissa var iallafall på The Hunger Games idag, så sjukt bra film! Vill så gärna se den igen! Får se när det blir :) Nu ska jag sova iallafall, och förbereda mig för doktorn imorgon.. Hoppas på antibiotika så skiten går över snabbt... Plus att min förkylning nog försvinner då också ;) Två flugor i en smäll!

Ni kan ju googla Pink eye om ni vill, jag vill inte riktigt kolla på bilder :) Ögat är svullet och rött och kletigt :) Typ blåtira ju... FML..

Godnatt iallafall! :)


+Feeling like crap

Hemma från Reno nu, hade tänkt lägga in bilder osv ikväll, men det får vänta... Mår inte speciellt bra, magknip, huvudvärk osv, så ska sova nu... Ska försöka få in bilderna imorgon :) Jag och Melissa planerar också att åka och kolla på The Hunger Games imorgon, kommer bli awesome! :)

+Do not regret growing older, it's a privilege denied to many

Snabbt om dagen, utan bilder :) Vi åkte idag till Virginia City "Spökstaden", som inte var speciellt läskig... Men vägen dit var grym iallafall, upp över bergen med hur underbar utsikt som helst :) Och jag visste inte det här själv förrän idag, men det finns vilda mustanger i Nevada, och vi såg dem! Har rätt bra bilder på min kamera, orkar bara inte lägga in dem just nu :) Dom stod sjukt nära vägen iallafall, och jag tyckte det var så himla coolt! Kände mig som värsta barnet haha :) Nu ska jag sova (klockan är över midnatt..) ska upp tidigt imorgon och åka och shoppa med Terra LaHaie, våran pastors dotter tror jag det är :) Sjukt excited ;)

+State #9; Nevada!

Sitter nu på hotellet Circus Circus i Reno, Nevada. Tog sjukt lång tid att åka hit, men det var värt det! Mina vföräldrar sa att vägen skulle vara skittråkig typ hela vägen, men det är det inte om man är från Sverige! Öken hela tiden, med tumbleweed, antiloper, cowboys, cows, berg osv! Skitmysigt ju! Sov iallafall typ, hela vägen... Haha... Stannade i ågon Town precis när vi kom in i Nevada, och åt världens godaste pommes frites där, och sen stannade vi i Winnemucca för lunch, som inte var riktigt lika gott...

Nu är vi här iallafall, vi kom til hotellet, och vi har en svit på 17 våningen, riktigt härligt! Fattar inte riktigt internet bara, vet inte om det funkar hela tiden, eller bara en dag... så har det idag iallfall, vet inte om jag har det resten av veckan... Kommer nog blogga någon gång från mobilen if not :)

Uhm, sen  åkte vi till The Lahaie Family, som bor ca 12 miles (typ 2 mil) från Reno, och det var BBQ fest oh grejer, mysigt! Sjukt mysigt hus har de också :) De är related till våran Pastor i NP, och de bodde i NP tidigare.

Sen åkte vi tillbaka till hotellet när det var mörkt, och allt var så himla coolt! Har aldrig varit i en sån här stad tidigare!

Iallafall, vi kom tillbaka tll hotellet och gick till Midway, där man spelar osv :) Vi tog bada 10 dollar idag, fick iallafall ihop 905 tickets! Alla tickets kan man byta in mot vinster när man vill, och dom har madssa grymma grejer som Wii, PSP, PS3, iPod osv, dock är det typ 12000-15000 tickets för att få dom... så får väl se hur det går...

Fick en jackpot idag också, 681 biljetter! Sjukt grymt för att betala 25 cents för, när man vanligtvis vinner typ 10 tickets.. I feel awesome!

Nu ska jag sova iallafall, godnatt!


+Spring break!

Springbreak finally! Hade bara tre lektioner idag, English, Woodshop och Art :) Packat och städat, och nu ligger jag i sängen och kollar på Lyckan i LA (som förövrigt påminner grymt mycket om boken LA Candy...Hm...). Ska sova när programmet är över, för imorgon ska vi upp tidigt för att åka till Reno, Nevada! Tror itne dom har internet på hotellet, så kommer antagligen blogga från mobilen (suck...) men vi får se hur mycket uppdatering det bllir...
 

+Promdress sneakpeak!

 

+Promdress-check!

Min promdress kom in idag! suuuperlycklig! :D Ingen bild ännu, ska fixa det imorgon! :) Min jacka från Hollister kom också in, plus två tröjor från Varsity igår, bilder på det kommer också imorgon ;)

Så min klänning passar iallafall, rosa och glittrig och gah perfect typ! :)

Det enda jag väntar på nu är att killen på bilden nedan (inte världens bästa bild, men snygg är han iallafall ;)) ska fråga mig till Prom :) han har redan avslöjat att han ska göra det, så väntar bara på hur ;)

Har lunchdejt med honom imorgon i the Baptist Church across the street, gratis mat och grejer, så vi ska gå dit och äta, pretty excited :)

 

+Like a foreign flame in the dark

Har inte haft humör för att blogga haha, har inte fattat än att jag har gjort mitt sista här som cheerleader.. Kan knappt tänkta tanken utan att börja gråta...

Iallafall, har varit på min första baseballmatch idag! Sjukt kallt var det, höll på att dö.. Så vi gick hem efter två timmar... Fattade ingenting iallafall :) Men killar är så sjukt snygga i baseballkläder! Tänkte att ni behövde veta det ;)

Har ingen bild, men godnatt! :)


+Competition time!

 

+Overall a bad day

Har inte haft någon tur idag överhuvudtaget... Skolan var väl okej iallafall, men efter skolan var det träning iallafall, fungerade typ bara inte... Slag lite överallt, stunten föll osv... Helt sjukt... Sen efter det gick jag till the elementary school för carnival, var skittråkigt faktist.. Spelade bingo och lite andra grejer, men ingen lycka där heller... Gick tillbaka till the High School för Alex Howells birthday/ chemo over party. Det är killen som har haft cancer för er som inte vet :) Kom dit, typ inga där... Pratade med Alex lite, och han sa att han hade vunnit 61 dollar på lotto, så nu kunde han köpa 183 muggar till mig ;) Mötte iallafall Dave (skitsnygg!) där, och eftersom alla de skulle dra på någon fest frågade jag honom om han ville vara supergullig och ge mig skjus hem, så han skjusade hem mig och Jule (en av tyskarna) hem till mig, där jag och hon började kolla på Paranomal Activity 2, men den var rätt kass... Nu ligger jag i sängen, har packat väskan inför imorgon osv. Kan inte fatta att jag presenter NPHS i min uniform för sista gången imorgon... Helt sjukt, men hoppas verkligen på att vi tar hem Bannern ;) Bättre avslut skulle vi itne kunna få :) Så nu ska jag kolla klart på Sveska Hollywoodfruar, och sen sova, puss!

+International Pi Day!

Internationella Pi dagen idag! 3/14! Firades i skolan med paj på lunchen, sweet! :)

För er som inte visste det så har vi en kille på skolan som har haft cancer, han kom tillbaka till skolan igår! Dessutom idag mellan pomdance-träning och cheer-träning ville vi ha lite läsk, så vi gick till skolans concession stand, men dom hade inga muggar, så vi gick till bensinstationen precis bredvid och frågade om 3 muggar, men hon som jobbade sa att vi behövde betala... Alex (han som hade cancer) var där, och jag har inte alls pratat med honom, men han sa att han hade en dollar så han betalade för mina muggar :) Skitsnäll är han!

Så skrev tack till honom på facebook nu :)

När jag kom till träningen igår var det fullt med kids där, var någon wrestling-tournament, så det var 500-600 småpojkar där... Tof 5 min att gå igenom the gym... Skitjobbigt :)


+Mirror mirror on the wall

Här kommer de fotona som jag officielt har som mina "senior" pics nu :) Vad tycker ni? :)
 
 

+Favorites comes in pieces

Haha crappy bild upptäckte jag nu... Men orkar ärligt talat inte ta en bättre just nu..

Den här rosetten gjorde jag igår/idag iallafall, vit sammet med rosa på insidan, och massa diamanter! TOTALLY IN LOVE! Helt klart bästa rosetten någonsin :)

Kom också precis att tänka på en sak, fatta vad många rosetter jag kommer ha att välja mellan på på Cheer Camp i sommar haha... Har räknat till att jag just nu har minst 30 rosetter, och fler kommer det definitivt bli :)

Iallafall, mamma och pappa har bokat biljetter hit nu! Dom kommer den 27 April, CAN'T WAIT!

Och min coach har sagt att jag får vara med och träna cheer när det startar i april/maj igen, SOOO AWESOME! :) Känner på mig att slutet av tiden här kommer bli helt super! :)

Och så jag inte glömmer det, GRATTIS SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!

 

+This is your life, and it's ending, one minute at the time

Orkar inte ta kort och lägga upp bilder, men fick iallafall idag min softball-uniform, som jag kommer använda som tränings t-shirt nu istället :) skitsnygg är den faktist ;)

Håller också på med den sötaste rosetten jag någonsin har gjort, bild kommer nog imorgon när den är klar! HELT KÄR! Tror jag ska gifta mig med den.. Haha, nolifer..

På tal om att gifta sig, en kille som heter Andrew kom upp till mig idag innan engelskalektionen och sa " You know what? You should marry me so you could stay in America". Jag skrattade, sen fattade jag att han menade allvar... Då drog jag till med att jag var tvungen att läsa klart gymnasiet i Sverige...

 

Sen iallafall, imorgon ska jag och Marion stanna lite efter skolan och göra en "Welcome Back, Alex"-poster! Vet inte om ni visste detta, men det går (Gick/kommer gå) en kille på min skola som har haft cancer, men som nu hade sista chemo-vad-det-nu-heter-behandlingen för någon vecka sedan, och nu är han cancerfri! Han har inte varit i skolan alls sen jag kom hit, men nu kommer han tillbaka nästa vecka! Alla är superexcited!


+Prom

Har nu bestämt massa saker inför Prom! Först och främst har jag beställt klänning (bild nedan, i rosa!) och så har jag definitivt bestämt hur jag ska göra mitt hår inför prom! Precis som bilden under, kommer bli så gryyymt gulligt! Har letat sjukt länge efter ett smycke att ha i håret, och gick mer och mer till att göra en egen rosett att ha i bak, så såg jag den här bilden! ITS PERFECT!
 

+I'm free!

So this is how it is. Jag har slutat softball...

Det funkar helt enkelt inte, det är rena (förlåt för language) helvetet... Hela dagen går jag och bävar mig inför den kommande träningen, njuter inte av livet någonting, och det är bara allmänt jobbigt... Våran softball-coach kan också närmast beskrivas som Hitler.... Alltså jag vill ha en coach som gör laget till ett underbart gäng, som en softball-familj! Men så är det definitivt inte! Hon är som någon huvudtränare vid ett militärläger...

Dessutom har jag tre månader kvar här, och jag vill inte lägga 15 timmar i veckan på Softball, när jag inte ens tycker om det. Jag vill bara njuta och umgås med vänner/familj osv!

Största anledningen till att jag överhuvudtaget började var för att jag inte skulle gå upp i vikt när cheerleadingen slutade, men jag blir hellre tjock än att hålla på med Softball... Har brutit ihop tre ggr på fyra träningar för att jag hatar det så mycket... Det är helt enkelt inte värt det.


+Fråga!

Bella: Vad ska du göra om 91 days när du kommer hem?
berätta om dina planer med skola, softball, vänner, cherleding, kläder, bows,pojkar/kärlek, jobb osv!
Hur gammal är du? Är du en belieber? kram bella

 

Svar: Jag har planerat gansa mycket till när jag kommer hem, vet ju inte huruvida allt kommer gå, men som ja ghar planerat det nu kommer jag bara vara med familjen första dagen jag kommer hem, och träffa de allra närmaste vännerna. Dagen efter är det nationaldagen, och jag ska försöka träffa vänner, har också planerat in en annan sak också, men kan inte avslöja det för det är hemligt och en överaskning ;) Senare den veckan kommer jag gå till skolan lite då och då för att träffa kompisar, min nya klass osv. softball vet jag inte än, det finns ett lag i Skövde, men vet inte om jag kommer fortsätta eller inte. Vi får se :) cheerleading kommer jag defenitivt fortsätta med, inget snack om saken :) jag har bestämt mig för att göra många shoppingresor i sommar, eftersom jag saknar det så grymt mycket! Även om jag inte kommer köpa så mycket, så kommer det ändå vara kul att bara ta tåget till göteborg med min kusin Jessica och fönstershoppa och fika! Det är något jag saknar extremt mycket! Vi ska också till Idre en vecka och inte bry oss om livet hemma, och bara chilla vid poolen och ta det lugnt :) Bows kommer jag fortsätta göra, kommer ta med mig massa ribbons hem och fortsätta och sälja till lag/individuella personer till tex. camp, tävlingar, uppvisningar, träningar osv :) Killar vet jag inte, kommer ta livet som det kommer, och träffar jag någon så gör jag det, om inte, så ja, då ska jag bara chilla vidare! sommarjobb är ett definitivt! har sökt inom kommunen i tibro, och hoppas jag får det :) Sökte på sommarland också, men eftersom jag inte är hemma tills juni kommer jag inte vara hemma till deras rekrytering... Tyvärr :(

Jag är 17 år, fyller 18 i Oktober :) Och jag är definitivt inte en Belieber :) Hate him, och allt som har att göra med honom :) Finns en enda låt som är okej med honom, och det är Misteltoe :)


+Tacobell

Sa igar spelade vi mot kamiah, tyvarr forlorade vi... nu kan vi bast komma 3a i state, sjukt trakigt :( efter matchen iallafall stannade vi for kvallsmat vid mcdonals/tacobell/arbys, blev tacobell for min del :) latt basta maten ever! Sa sjukt gott! Nu ar vi pa vag mot capitol igen for sista matchen, ar allra sista matchen for mig i usa... latt att jag kommer grata efterat...
 
 

+Let's set the world on fire

Inga bilder idag heller... Kommer väl i helgen.. eller något... Snöade idag iallafall, vilket betydde att vi slapp springa imorse! Åkte till the Middle School, gick igenom lite olika tecken och provade/fick softballbyxor! Rätt härligt :) Efter det åkte jag, Danielle och Kaylee hem till Kaylee för att byta om och sedan åkte vi till skolan osv. Runt halv nio åkte jag, Marion och typ 20 andra Juniors till Payette High School för College Fair, fick endel info om U of I, som jag vill gå till (säger man så? Gå till U of I, gå på U of I? Ni fattar väl ändå...) och sedan tillbaka till skolan och på Pep-bussen och åka tll Capital High School för game! We beat Butte Pirates med 78-41! Så sjukt grymt! Vilket betyder att matchen imorgon är kl 18.15, så våran sofball-practice är efter skolan, och jag hinner inte gå dit! YES! Ganska härligt faktist :) Och efter matchen imorgon ska vi stanna på Taco Bell, sen ska jag med Marion hem till henne och ha sleepover! Match på lörda gmorgon också, så vi ska göra oss iordning tillsammans :) Idag när jag kom hem förresten väntade två paket på mig! Ett från Sverige med en OnePiece och svenskt godis i (TACK MAMMA OCH PAPPA!) och ett från Hollister! :) Pretty Sweet ;) Nu ska jag sova iallafall, godnatt! :)

+This time,baby, I'll be bulletproof

Har så himla mycket på gång just nu, softball, church, games, cheerleading, skolan, chores, halvsjuk osv. Idag tex. var det först skola. sen direkt till softball-practice, sen direkt till cheerpractice, efter det direkt till church, och sen hem och göra mina chores, ta en dusch och packa tills imorgon. Imorgon har jag iprincip ingen skola över huvudtaget. Först softball-morningpractice (kl. 7.20, vad är det för mening med det lixom? 40min innan skolan börjar, hinner ju inte ens värma upp..) sen till skolan och byta om, hoppa på en gul skolbuss till Payette där det är en College-fair för alla Juniors på morgonen, sen när vi kommer tillbaka byter vi bara buss och åker mot Capital High School/Boise för Boys basketballgame, och så cheerar vi, åker hem och sen sover haha :) VÄRT! :)