+State #9; Nevada!

Sitter nu på hotellet Circus Circus i Reno, Nevada. Tog sjukt lång tid att åka hit, men det var värt det! Mina vföräldrar sa att vägen skulle vara skittråkig typ hela vägen, men det är det inte om man är från Sverige! Öken hela tiden, med tumbleweed, antiloper, cowboys, cows, berg osv! Skitmysigt ju! Sov iallafall typ, hela vägen... Haha... Stannade i ågon Town precis när vi kom in i Nevada, och åt världens godaste pommes frites där, och sen stannade vi i Winnemucca för lunch, som inte var riktigt lika gott...

Nu är vi här iallafall, vi kom til hotellet, och vi har en svit på 17 våningen, riktigt härligt! Fattar inte riktigt internet bara, vet inte om det funkar hela tiden, eller bara en dag... så har det idag iallfall, vet inte om jag har det resten av veckan... Kommer nog blogga någon gång från mobilen if not :)

Uhm, sen  åkte vi till The Lahaie Family, som bor ca 12 miles (typ 2 mil) från Reno, och det var BBQ fest oh grejer, mysigt! Sjukt mysigt hus har de också :) De är related till våran Pastor i NP, och de bodde i NP tidigare.

Sen åkte vi tillbaka till hotellet när det var mörkt, och allt var så himla coolt! Har aldrig varit i en sån här stad tidigare!

Iallafall, vi kom tillbaka tll hotellet och gick till Midway, där man spelar osv :) Vi tog bada 10 dollar idag, fick iallafall ihop 905 tickets! Alla tickets kan man byta in mot vinster när man vill, och dom har madssa grymma grejer som Wii, PSP, PS3, iPod osv, dock är det typ 12000-15000 tickets för att få dom... så får väl se hur det går...

Fick en jackpot idag också, 681 biljetter! Sjukt grymt för att betala 25 cents för, när man vanligtvis vinner typ 10 tickets.. I feel awesome!

Nu ska jag sova iallafall, godnatt!




Lämna en kommentar här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback