}

+ Don't dream the dream, live the dream.

Jag förstår inte hur allt detta har kunnat hända... För bara 2 månadersedan var USA en dröm jag aldrig trodde skulle gå i uppfyllelse. Nu, 2 månader senare, sitter jag här, och väntar på mitt Ja tack-kort, språk-test och papper från Explorius. Jag ska till USA! Det är helt sjukt, andra sidan atlanten i 10 månader, där jag inte känner en enda människa.. Scary, enligt vissa, skitkul, enligt mig! Att bara få en sån här chans är hur stort som helst, och jag är så sjukt excited!

 

TACK Mamma och Pappa, för att ni gör det här för mig! Jag älskar er ♥


+Svar på kommentar

Izabella: Kan du inte berätta lite mer om USA, alltså vart du ska och sånt?
 

Svar: Exakt vart i USA jag ska vet jag inte än, det får jag veta när jag får min värdfamilj, vilket kan bli så sent som två veckor innan jag åker, i sommar alltså. Men hoppas ju sjävlklart på att jag ska få en familj långt innan det ;)

Men ja, själva idén med att jag ville åka iväg överhuvudtaget fick jag när jag var typ 8-9 år, då min äldsta syster åkte till Frankrike ett år och vi var och hälsade på henne. Men då visste jag ju inte riktigt vart i världen jag ville åka, men för ca ett årsedan visste jag att det var USA som var "mitt" land. Men då var det bara spekulationer om att jag ville åka, trodde aldrig att jag faktist skulle komma iväg.

Sedan i höstat nu så blev jag mer och mer förälskad i tanken att åka, och började tjata lite på mamma och pappa. Efter att ha läst fruktansvärt många bloggar om folk som är ute nu, och jag visste då att det var min dröm. Att få på på andra sidan atlanden i 10 månader. Och den 27 december fick jag beskedet, mamma och pappa skulle låta mig åka!

Samma dag anmälde jag mig på Explorius hemsida, och två dagar senare fick jag ett brev hem med papper som jag skulle fylla i. Det dröjde dock två veckor innan de ringde och bokade en intervju, som blev lagd den 22 Januari i Göteborg.

Vi åkte iväg till intervjun, som gick hur bra som helst, jag kände att jag verkligen gjorde mitt bästa, kunde nog inte gårr mycket bättre. Dessutom tyckte hon att min ansökan hade varit jättebra, då jag hade skrivit massor om mig själv ;) Vissa brukade tydligen bara skriva "HejHej" och sådant ;)

Efter intervjun sa hon att jag skulle få hem ett brev inom två veckor, där det stod om jag blivit antagen eller inte, och även ett Ja tack-kort om jag kommit med. Men något brev har jag inte fått än, utan 5 dagar efter intervjun (den 27 Januari, exakt en månad efter jag anmälde mig) blev jag uppringde av Madeleine från intervjun, som sa att jag till 99% säkerhet hade en plats, och bad mig boka in språk-testet den 26 Februari! Så så långt har jag kommit nu, väntar bara på brevet så vi kan tacka ja till platsen ;)


+When dreams are coming true!

ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD!

Igår ringde Madeleine från EXPLORIUS och sa att jag har blivit antagen till deras utbytesprogram till USA i höst! :D Fattar ni att jag är överlycklig eller?! :D

GAAAAH :D


+Intervjudags..

Nu börjar det... Fingers crossed everybody!

+Möte inbokat!

Idag ringde Madeleine från ********* och ville boka in en intervju! Blev bokat den 22 Januari i Göteborg ;) SHIT, vad taggad jag är! Känns verkligen som det är ett steg närmare nu!