}

+Homecoming week!

Kan inte fatta att jag aldrig hinner blogga... Men jag har verkligen sjuuukt mycket att göra! Som idag, bussen mot Melba (JV-game) lämnade skolan vid 3.45PM, alltså 45 min efter skolan slutade. Vi kom hem vid halv tio, då skulle jag duscha, fixa tröja och rosett för morgondagen (Spirit day, alla Juniors ska bära blått), och göra klart alla läxor. Men nu ligger jag här iallafall, lyssnar på musik och BLOGGAR!

Fast vill verkligen sova, klockan är 11.18PM, så slänger bara in lite bilder från veckan ;)

 

 


+Little pilgrims

Haha, glömde totalt att visa bilder från Little Pilgrims cheerleaders i förra inlägget, så de tkommer nu iställe t;)

 


+Senior night!

Var Senior Night igår, då dom innan fotbollsmatchen presenterade alla seniors som var med i X-country och football, riktigt kul att se!

Dessutom var våra småbarn med och cheerade igår, vi ahr tränat en dans och några ramsor med dom hela veckan, jättekul var det också! Haha dom är så himla söta :) Och ALLA ungar älskar mig.. I don't even know why..

Tuckes senior poster, Tucker "The trucker" Gerdes :) Han är förövrigt cheerleader också :)


+If I just had more time..

Nu är det en såndär dag igen, när jag inte hinner blogga... Skola hela dagen, sedan direkt till Marsing för JV-footballgame, som dom förövrigt vann! U R awesome grims! Kom hem vid 9 ungefär, då var det duscha, chores och läxor... ´Liigger i sängen och redigerar foton för min yearbook-class, men Picnik vill inte samarbeta... Får ta och fixa det på lektionen imorgon istället.. Eller något... Funkade typ att göra en bild, sen blev allt cp..

Och här kommer en bild från min yearbookläxa!

" A Picture of a smell"

 


+Stunts and grades!

Så, skolan hade idag parent-teacher-meeting, typ alla föräldrar gick till skolan och fick våra betyg osv, snackade med lärare och grejer. Straight A's here, förutom Zoology, vilket jag har D i... Och knappt det... 62% =Svaagt D... Vad händer här liksom? Jag hade B förra veckan...  Fick veta att det var för att jag bara hann med en enda fråga på en grej vi gjorde på en lektion med en vikarie... 7 frågor totalt, men Zoology här så fruktansvärt svårt när man inte fattar vad han snackar om för att man inte kan tillräckligt med engelska... Däremot är Mr. Barker förstående, och låter mig göra om den uppgiften, vilket kommer få mitt betyg upp till ett C :)

Och Zoology overall, jag ville verkligen inte ha den klassen ens, försökt att byta den men allt annat är fullt, så jag var tvungen.. Klassen handlar om typ kor och tjurar och alla delar i en ko, vilken kroppsdel som går till vilken typ av kött, hur kor och tjurar har sex osv... Liksom, jag kommer inte ha någon användning av det här i framtiden iallafall... AND IM STUCK WITH IT THE WHOLE YEAR!

Och gissa vad vi ska göra imorgon...

Jo, dra ut till någon bondgård här, och sticka in handen i en ko... Genom the vagina, aaaall the way up så vi har deras svans vid axeln typ... Kommer lukta skiiitäckligt de sista lektionerna imorgon, dessutom har jag inte tid att gå hem och duscha innan vi ska iväg på JV-game... HUR GROSS ÄR INTE DET?! Alltså jag kommer dö :( Om man itne gör det får man ett F i den klassen = raka vägen hem till Sverige... Alltså fatta hur sjukt det är, ja gmåste köra upp armen i en kossa för att få stanna i USA... THANKS guys...

Bild från träningen i måndags, Dalton och Emma kör partnerstunts, Tucker spots och Jake... kollar på... eller något..


+Cheerbows

Haha, känns som mitt liv här borta bara består av cheer!

 Njut av bilderna, och bildtexterna ;)

Tog med mina bows till träningen i måndags, så laget kunde få se dom och bestämma vilken dom vill ha, dessa två här under plus den med NP på, som finns i ett tidigare inlägg :) Kan ju säga att det var sjukt svårt för dem att bestämma sig... NP var iallafall alla överens om att vi skulle ha på matcher, så 19 av dem ska jag göra nu. Gjort 4 st än sålänge, hoppas jag får dom gjorda innan the homecoming game nästa fredag!

Sen gillade dom iallafall de två andra rosetterna också, och dom bestämde sig för att dom ville ha en till tävling också... 19 mer cheerbows att göra... Och en ganska jämn omröstning om vilken också, 9 ville ha den översta, och 7 st ville ha den under, så det blev den översta :) Nu vet ni ju iallafall vad jag kommer göra i helgen...


+Fråga!

Fråga;

åååh, skulle bli så glad om du svarade på min fråga, hur blev d cheerleader? :D

Massakramar

Svar;

Jag var automatiskt med i laget eftersom jag håller på hemma i sverige också :) Om du är i USA eller ska åka, snacka med the high schools consuelor och/eller the cheercoach, dom kommer hjälpa dig :)


+NPHS football

Här är lite bilder som Makayla Tanner har fotat på the football team, ääälskar bilderna så himla mycket! :D Dom är för Yearbook egentligen, men eftersom dom är så sjukt grymma är dom uppe på hennes Facebook och nu uppe på min blogg!

+Got grims?

Kör en snabb update innan jag ska sova nu :) Klockan är 22.20, alarmet är ställt på 5.45, har cheerträning kl 6.30... KUL! Eller inte... Kommer vara alldeles svettig och äcklig i skolan :( Eller kanske inte, det är inte direkt någon hård träning vi ska ha.. :)

Anyway, dagen har varit helt okej, skola osv, träning efter det :) Vi dansade lite, lite cheers och stunts resten :) Testade på att kasta lite med en tjej som inte är så jättevan som topp, resulterade i en blåtira för min del :) Satt utanför skolan sen och väntade på skjus hem, hade min vattenflaska över at för att kyla det, när skolans QB i Varsity football kommer fram och frågar

 - "what happened to you?"
- "We were throwing one of the girls and she hit me with her arm in my eye"
- "Why did you throw a person during volleyball?"
- "It was cheerleading.."
- " Oh, that makes sence..."

Låter kanske inte så roligt här, men haha ni skulle sett honom :)

Nu är dessutom träningsoverall och pommar beställda! Måste betala dom bara, 148 dollar för allt tror jag det var :)

Är bara det och min cheertop som saknas nu, har allt annat... Kjol, skor, spankies.. Och cheerbows ska jag ju göra till alla i laget, så det saknas ju också, men ska komma igång med det i helgen :)

Har också fått en läxa i min yearbook-class, vi fick ett papper med typ 20 olika grejer vi skulle fota :)
Gjorde ett par under lektionen, slänger upp några av dom bästa!

"A happy moment" - Kaylee friar till Jake :) haha LOVE this picture :)

 


+Fråga!

två frågor, är det lättare att få bra betyg där än i sverige? & får man ha smink i skolan? :P

Svar; det är gryyymt mycket lättare att få bra betyg här :) Har som sämst B, och det är i en klass :) Jag anstränger mig inte ens, ändå får jag nästan A på allting jag gör :) Och ja, smink får man ha ;) Känner mig riktigt blessed med min dresscode, typ ingen följer den, det enda är typ att dom inte vill att du ska visa rumpan eller några underkläder :) Och dom skulle aldrig typ säga till dig att åka hem och byta, om dom säger till dig så är det bara liksom att du inte ska ta på dig det nåogn mer gång i skolan :)

 

+Spreading my wings, learning how to fly

Buhu, the citywater är förgiftat med någon sjukdom, dom sa det i inter-comen på skolan typ slutet på 2nd period, så vi får inte dricka vattnet som är citywater längre. För Elementary och Middle school delade dom ut gratis köp-vatten, men inte till oss på High School... Vi gick och köpte på lunchen istället :)

Dagens dinner var asian food också! Vi åkte till Ontario och stannade först på Donken för Brian, sedan vidare till Mongolian express. Man fick iallafall välja hur stor skål man ville ha, tog en medium som resten av familjen, och sen lassade man bara allt man ville ha :) Nudlar, biff, kykling, massa grönsaker, olika såser osv :) Sedan gick man fram till en kille som tillagade allting och sen fick allt i en box och tog med sig hem :) Kan ju säga att jag var proppmätt, men har mat kvar för typ 3 dagar... Gott var det iallafall!

 


+Pilgrim power!

Haha, fett ovärd dag alltså :) Lektionerna vi faktist gjorde något på var English, Zoology och Math... 3 av 7, känns grymt :)

I min cabinett-mill klass hade jag glömt en tofs, så fick inte göra någonting, satt och kollade på typ :)

General art är jag klar med det vi ska göra, satt och gjorde lite läxor istället, skittråkigt..

US history har vi fortfarande Sub-teacher i, vi skulle jobbat på MyBigCampus, med internet visade sig inte funka så vi typ lekte istället :) Satt och pratade med So-Jung (från Korea), Marion (i cheerlaget), Cody Hinson och en kille jag inte kommer ihåg namnet på :) Hela klassen lekte någon lek som hete Pass the clap också, fattade inte riktigt den leken, och ingen annan tyckte det var kul, så vi sket i det..

Och yearbook gjorde vi, som vanligt, ingenting :) Behöver bilder på varsity volleyball och lite andra saker för att kunna göra något, så det är bara att vänta :) Kaylee och Cara som också är i den klassen bjöd med mig på bio imorgon kväll, ska snacka med min värdpappa om det, men Melissa sa att han med största sannorlighet kommer säga ja ;) Kommer bli skitkul! :D

Bilderna nedanför är från JV matchen förra veckan, Pilgrims @ Nyssa :) Tyvärr vann Nyssa..

 


+Fullt upp!

Haha live tär hårt! Träning, skola, chores (hushållssysslor) osv... MYCKET som ska göras! Har min första morgonträning inplanerad också, 6.30 torsdag morgon ska jag vara i skolans gym och träna inför peprallyt på fredag! :)

+High school today!

Sitter hemma i soffan med en Shasta Twist lemon-lime och string cheese och göttar mig framför TVn samtidigt som jag håller uppsikt över den lilla :) Vi är inte riktigt säkra på om det är en tjej eller kille, men söt är den iallafall! Han/hon ser mycket bättre ut idag iallafall! Mycket piggare och renare! :)

 

Och min dag idag; Vaknade, gjorde mig iordning osv, åkte till skolan :


1st period; English II med Mr. Beutler. Hade prov om Linking verb, det var bara att skriva alla linking verbs (typ 15 st) så var det klart... Fick också kolla på alla homeworks vi har gjort sen vi började, mitt sämsta betyg har varit B :) Och fördelningen mellan A och B har varit tp 50-50 :)

2nd period; Cabinett-Mill class med Mr. something.... jobbade på med våra skärbrädor och våran "övningsträbit" whatever det nu ska bli. Enda tjejen i den klassen, så ni kan ju gissa vem som är populärast i den klassen iaf :) Dessutom är jag ju den enda som behöver tänka på alla långa halsband och att sätta upp långt hår.. haha diskriminering ;)

3rd period; General Art med Mrs. Benton, gjorde klart min irregular pattern målning, som typ ska vara klar på Måndag tror jag... Så nu har jag ingenting att göra i den klassen, ska sitta och göra läxor eller något :) Fick också tillbaka vårat collage som var det första vi gjorde, 50 poäng av 50 möjliga på den :) Hello A ;)

4th period; Zoology med Mr. Barker. Gjorde ett test på nätet, 63% eftersom min notebook med alla notes är borta (någon har tagit den, vi har dom i  klassrummet...) så han var okej med det eftersom jag sa till honom typ 3 dagarsedan att någon har tagit den..

5th period; US History, vi hade en vikarie idag, Mrs. Jones, och vi satt vid datorn... Eftersom allt kul är blockerat passade jag på att göra läxorna i den klassen som är tills imorgon, så nu är det gjort iallafall :) Mrs. Jones bjöd förresten på kakor, det gör hon alltid ;) Hade henne som sub-teacher i Art också, samma sak där, hon kom med kakor :)

6th period; Algebra I med Mrs. Holady. Vi rättade testet vi gjorde igår, alla rätt fortfarande :)  den klassen är så himla lätt...

7th period; yearbook med mrs. Murillo, gjorde ingenting igen, satt och snackade med Kaylee och Cara, typ dom skönaste människorna som finns :) Har typ inte gjort någonting alls i den klassen... vi sitter och kollar i gamla yearbooks typ :)

That was my day!


+Poor baby

Idag var det dags för Youth Group i kyrkan vi är med i, så begav oss dit vid 7-tiden och träffade andra "ungdomar" (mest 12 åringar typ..) Var ganska tråkigt, får se om jag hinner *hrm* följa med dit igen :) Några kids från Fruitland, en stad typ 5-10min härifrån, var där också, och de åkte typ med en minibuss som inte ville starta när youth group var slut. Vandrade runt lite med några av tjejerna, när vi hör något jama. Kollar ner, och där sitter en genomdränkt svart liten kattunge! Springer in i kyrkan och hämtar en handduk och hämtar Lisa (my hostmom) som tar hand  om den. Ingen kunde ta med den hem, så nu sover den lille pojken inne i vårat badrum :) verligen huuur söt som helst, och han är min tills vi hittar ett nytt hem till honom :) Finns förresten inte en gnutta fett på honom, allt man känner är ben... Och päls..

Tyvärr inga bra bilder heller, men det kommer mer imorgon när jag kan fota honom i dagsljus :)

 

 

 


+Sämst på att blogga!

Alltså förlåååt för att ajg är sämst på att uppdatera just nu! Men jag hinner verkligen inte! Varit och campat hela helgen, kom hem idag vid 12, gjorde läxor mellan 12-5, sedan möte om cheer-nationals och träning i tre timmar, hem, duscha, och ännu mer läxor...

Men nu är det slut med det! Gjort alla US. History läxor till och med fredag, så den här veckan ska bli bättre! Dessutom är det inga matcher den här veckan :) IM FREE!!! men ska göra glart engelskaläxan tills imorgon nu, så vi hörs snaart mina kära läsare!

Bjuder på en bild från fredagens match, när jag gjorde cotton candy during 3d quarter ;)

 


+Stand up Pilgrim fans!

Spankies jag fick av Rachel (en av coacherna) idag! I loooove them so much! Mina kommer däremot typ nästa vecka (likadant med uniformen!!) så I'm almost there now! :D

vet förresten att jag varit sämst på att uppdatera, men det beror på att ajg har så sjukt mycket läxor i US History att jag inte hinner med :( Och i helgen drar vi och campar, så no internet! Vi får höras på måndag!


+Fråga!

Hej. Jag har en väldigt viktig fråga som jag önskar att du svarade på :) Jag ska åka som utbytes student å 12-13 och jag skulle vilja vara med i cheerleading gruppen :) Är du bra på cheerleading från förut, har du någon erfarenhet ? Hur ofta tränar ni ? Är det svårt ? Får man välja vilken position man vill ha typ om man vill lyfta upp andra o.s.v... ?
Berätta allmänt mer om cheerleading eftersom det är så intressant ^^

Svar; Hejsan! jag har hållt på med cheerleading sedan mitten av 2010, så jag har erfarenhet av det :) Här tränar vi 3 ggr i veckan, plus två matcher varje vecka. Så vi har cheerleading varje vardag :) Alltså jag tycker inte det är så svårt, men det är för att jag lär mig så himla snabbt (lärde mig två danser, 3 ramsor och the fight song på två träningar). Om position, så är det klart att man kan säga till om vad man vill vara, men dom kollar på om du har någon tidigare erfarenhet inom någon position, och också din kroppsbyggnad. Om du är kort och smal, blir du troligtvis topp, om du är typ medel, så blir det bas, och är du lång blir du bakperson :)

Cheerleading i USA är waaayy different från sverige, det är verkligen som på film, när dom står där på sidlinen och sparkar och hoppar toetouch och sånt, riktigt kul! Vi bär också uniformerna i skolan när det är gameday :) Just nu bär jag uniformen när det är Junior varsity match, eftersom ja glånar uniform av en av tjejerna i varsity, men när min kommer kanske ja gkommer bära uniformen i skolan både gameday för JV och varsity :)


+Im like soo smart!

Fick mitt första riktiga betyg idag :) Mamma, jag hoppas du är stolt över mig nu!