}

+@Sleeppractice

Har cheerpractice just nu, men eftersom min stuntgrupp inte ar har kan jag inte gora nagonting=Sleeping time! sa ligger och chillar pa en matta typ :) de andra tranar half-hitch-lib-twist-cradle typ, och tik-tok-lib-heelstretch-walk-cradle, och sen massa double-downs :) vi har tranat the advanced dance ocksa :)
 

+Pastors birthday

Idag i kyrkan var det pastorns fodelsedag, sa han fick en orange vast med massa vita strumpor pa, som alla la pengar i sen. Haha riktigt kul var det :) efter det skulle jav egentligen varit med nick, men hans moster ringde honom och behovde hans hjalp i sista stund :( sa jag och melissa akte till ontario for att kopa lite senior night-presenter, sa ska halla pa och fixa med det ikvall. Har ocksa svarat pa SLA?s fragor om cheerleading i usa osv. Ska bli kul att se det pa natet sen :)
 
 

+Swedish=The language from Lord of the Rings

Inne pa mobilen igen saklart, har precis kommit efter att ha skjusat hem sara och sagt grattis till hennes vardbror som fyller ar i morgon. Jag, sara och melissa har varit i ontario och shoppat lite, kopte en kjol, ett linne och cupcakes! Happy girl :) nu ska jag stada mitt rum (pa en lordagkvall...) sa jag kan umgas med lite kompisar imorgon ocksa :) chao!
 

+O-o-o-Offense!

Inne i tredje perioden, 3min jvar och det star 26-25 till oss, sjukt spannande! Publiken ar helt galen, och sa grymt mycket high school spirit! GO GRIMS!
 
 

+Too big to dream about

Haft cheerträning idag, vi har börjat träna the Advanced Dance för Senior Night. Fast jag vet ju inte ens om jag kommer vara med och uppträda än eller inte... Hoppas på det iallafall ;) Har träning för det imoorgon också, plus att vi har tumbling practice... Ska faktist gå dit och böra träna backtuck/back layout ;) Vi får se hur detta ska gå... Lite smått nervös måste jag säga...

+Signed and everything!

Okej, nu ääääntligen ska jag börja läsa tredje boken av Sofi Fahrman! Inte nog med det, den är signerad också! Rätt grym julklapp måste jag säga :)

Ska nu spela lite sms-spel med Nick, och sen sova, godnatt!

 
 

+Prac.

Precis hemkomen fran tre timar cheerpractice, som vanligt de tre basta timmarna pa dagen :) haller pa att ga igenom massor infor district nu, sa det ar helt nya saker :) typ :) kom hem runt halv tio, tog en dusch, stretchade och liggee nu i sangen och ska sova vilken minut som helst :) soooo.... goodnight, lovers! 

+Swedish meatballs

Best dinner ever! Hade svenska kottbullar! Mmmmh, ibland maste man bara alska walmart alltsa :) medan vi at kollade vi pa courageous, sjukt bra film! Ni borde se den ;) men nu ska jag fortsatta kolla pa american idol, adios fellows!
 
 

+Sleep in

Sov "länge" imorse så missade våran städdag, rätt chill faktist (Y) Åkte till Ontario med Melissa och Brian, mitt kort funkar inte på Walmart längre, fattar inte varför... Hate it... Åt McDonalds, gick till Sallys och köpte en rosa kam för 25 cents, åkte hem igen, gjorde iordning mig för match och åkte till skolan för sista Girls Bball game, vilket innebar Senior Night! Hejade, totalägde Cole Valley, åkte hem, kollade på film, skickade mejl till Explorius och SLA, och nu-SOVA! Godnatt ;)

+What I miss about sweden

Lösgodis.

Mamma och Pappa.

Min säng.

Mormors makaroner.

Åka buss.

Chips och cola på fredagskvällar.

Svenskt mode.

Skolan.

Svensk skolmat.

Mina underbara vänner.

Måttband.

Spela in program på TV.

Inga chores.

Mitt stora rum.

Min stora garderob.

Svensk mat.

Dill-dip.

Åka tåg.

Shoppingdag i göreborg.

Festa.

Umgås med vem jag vill när jag vill.

Sovmorgon.

Håltimme hos mormor och morfar.

Sluta tidigt.

Inget drama.

Hyra film på sörens.

Milans kebabpizza.

Pitabröd.

Glass med vispgrädde.

Långa nätter med min bästa vän.

Skidresa till Idre.

Regnet mot taket i mitt rum.

TV på rummet.

Nyttig mat.

Någon som lagar mat åt mig.

Någon som vet hur man tvättar kläder utan att förstöra dom.

Helg=LEDIGT istället för Helg=städdags...

Sova ut till iallfall kl.12.

Fika.

Normala kläd-affärer.

Bada bubbelbad.

Levande ljus.

Äta mat vid köksbordet.

Normal musik.

Chill skola.

Studiebidrag.

Svenska el-uttag.

Okomplicerade killar.

Fritidskort.

Bra julklappar.

Människor som kan klä sig snyggt.

TV-maratons.

Julmust.

Köttbullar.

Svensk cheeseburgare.

Prata svenska.

Frihet.

 

 

Ska jag fortsätta?


+Bilder från Nationals

Fick 2 skivor idag av Coach Henggeler med sammanlagt 370 bilder från Nationals på :) Tror nog att iallafall 350 av dem var In Action-Bilder ;) Slänger upp ett par här :)
 
 

 

+Boys Bball @ Nampa Christians

Sitter nu och kollar pa boys basketball match mot nampa christian, vi leder med 13-3 efter 4 minuter :) pretty sweet ;)
 
 

+Devote mobile

Discovered that the new mobile site for devote is awesome! Blogging from my phone! Im in woodshop right now, but its kinda boring cuz all the fun people switched out :( anyways, me and jr are gonna watch a movie at his place today durinv our release and lunch :) pretty sweet :) and tonight its a boys basketball game @ nampa christians, and after my brothers game we are going to golden corall for dinner! Im excited! :) And im writing in english just cuz i dont have a a o (ya, as u can see i cant write them) so its just easier to write in english :) 

+Snow

Snöade inget inatt... Besvikelse när jag vaknade och det inte blev någon Snow Day... Stormen verkade ha missat New Plymouth.. Började snöa under första lektionen dock, och snöade hela dagen... FML...

+Stooorm

Ska sova vilken minut som helst nu... Tänkte typ bara nämna att det är "storm" på väg, och att det ska snöa upp till 10 inches inatt... Mina värdsyskon freakar ut typ, dom är liksom "OMG ITS SOOOO MUCH SNOW!" Jag: ja, heeeela 22cm... Om det blir 10" blir det definitivt Snowday också, så jag hoppas faktist att det kommer mycket snö inatt! Vore inte helt fel med ledigt! :) Dessutom har vi lite advantage också eftersom min värdmamma jobbar på Middle School och får veta tidigare än alla andra :) Pretty Sweet ;)

 

Sen tänkte jag också säga en sak jag glömde i måndags/igår. Vi gjorde en Liberty med Krystal på träningen i Måndags! Sjukt grymt! Lite kul var det dock, när våran coach satte ihop stuntgrupper. Hon satte mig, Aide, Navi, CJ och Krystal tillsammans. Krystal är flyer såklart, och sen sa hon bara att vi fick fixa ihop vem som skulle ha vilken position. Jag, Navi och CJ är alla tre backspotar, och Aide skulle antingen vara Bas eller Frontspot. Så jag tänkte typ, men jag kan ju vara frontspot då. Tills Mrs. Henggeler sa "Madelen, you are backspotting, and the other ones can choose".

Sen testade vi på en pyramid också, som innebar partnerstunt i mitten och 2 fulls på sidorna. Jag körde backspot på en av the Fulls då, med Emma som flyer och Allanna och Kenzi som baser. Av någon anledning har de inte kunnat sätta sin Lib med deras vanliga backspot Tucker, så sen när vi gjorde våran full tyckte Emma att jag lyfte så mycket, så hon sa "Hey, maybe we can do a lib with Madelen instead!", och så började dom typ bråka om mig... Haha...

Vi hann aldrig testa den Libben dock..

 

Men nu ska jag sooova, puss!


+Workin' out!

Haha, jag vet att jag typ aldrig gick till gymmet hemma i Sverige (Jag och Josse gick ju tll Pappas jobb några gånger per år typ... Men gick till gymmet ungefär varje idrottslektion också :)), iallafall, jag saknar det så grymt mycket, att bara kunna gå till gymmet när du känner för det! Enda gymmet här är det i skolan, och den är bara öppen under skoltid, så hur gör man då liksom?! Frågade min cheercoach idag om det skulle vara öppet ikväll när vi har frivillig tumbling-practice, men hon sa att det inte kommer vara öppet... FML... Så har börjat köra hemmagym nu iallafall, gör situpts varje kväll, tränar hopp-höjd, kör tyngdlyftning med mina benvikter osv... Kör 20 raka situpts + 20 snea situps varje kväll, 20 upphopp och sedan 20x3 tyngdlyftning på varje arm med 10pound (typ fem kilo tror jag) Gissa om jag börjar känna mig duktig!!!

+Districts practice!

Har kört första träningen efter Nationals nu, vi började såklart med ändringarna i våran routine som vi ska ha till District som är 25e Februari :) Än sålänge har vi bara ändrat i dansen, och jag gillar det så mycket bättre nu! Mer formationsändringar, level-changes, osv :) Killarnas baskettoss är riktigt söt också ;)

 

Har förresten velat köpa en OnePiece ett tag nu, billigaste jag hittar är 788kr inkl. frakt... Någon som vet vart dom har billigare? Detta var på Ziperall.se. Får se när/om jag har pengar bara...Kommer inte bli den här månaden, nästa månad ska jag troligtvis försöka köpa en Prom-dress. sen om jag kommer med softball-laget (Ja, jag har funderat på att göra tryouts för det! :)) så kommer jag behöva köpa egen utrustning och sånt... Såååå vi får se...Vill iofs ha den innan District/state i cheerleading dock...

Ska dra och duscha nu iallafall, skriver imorgon eller något...


+Fråga!

Jenny:

Hej, en lite fråga ;)
Hur många utbytesstudenter finns det på din skola och umgås du isf något med dem?

 

Svar:

Hejsan! Just nu är vi 4 utbytesstudenter på min skola, jag, 2 tjejer från tyskland och en tjej från Ryssland :) Innan jullovet hade vi en tjej från Sydkorea också, men hon hade redan varit här ett år så hon åkte hem :( Tjejen från Ryssland åker hem om någon vecka bara också.. Jag brukar umgås med dem. eftersom dom ändå är i samma läge som mig :)


+For your information

Okej, så en av killarna jag sitter bredvid i min U.S. History class har typ börjat smsa mig och grejer (Kan påpeka att han har en riktig bitch till flickvän också, och dom har dejtat i ett och ett halvt år nu), och när vi var i Dallas började han typ säga att jag var "beautiful as hell" och sånt. Han är också en äkta redneck, med boots, kamouflagefärgad jacka och den där accenten nivet... Iallafall, sen inatt smsade han mig och skrev "Do you hate me?" jag har absolut ingen aning om varför han tror det osv. Sen idag när jag hade svarat skrev han "I don't want to lose you, there is something special about you that I really really like.. Ive been considering to break up with my girlfriend, because I can't stop think about you.." Liksom, jag har pratat med honom i 2 veckor ca... Så, nu vet ni iallafall :)

+Your kladdkaka isn't kladdig enough

Haha, hittade den här sidan i en av våra exchange-facebook-grupper, så sjukt klockren! http://swedishproblems.tumblr.com 

Love it!

 

Iallafall, har inte gjort något alls idag, förutom att kolla film, spela The Sims (Nolifer, I know..) och varit i kyrkan typ... När jag kom till kyrkan imorse sa vi godmorgon till Julie (Som alltid) och hon sa då att hon hade en grej till mig. Blev hyffsat överraska typ. Hon kom då iallafall med en rosa typ lösgodis-påse-liknande grej med godis i, och ett kort! Jag tänkte bara, men det är ju inte min födelsedag?! Öppnade iallafall kortet och det stod "You did great at Nationals, we are all so proud of you! God bless you - New Plymouth Assembly of God Ladies" Haha tyckte det var så himla gulligt! Kenzi fick också en sån, fast i blått tror jag det var :) Så mamma och pappa, nu har jag ännu mer godis!! Mina bilar är slut dock :(

 

Imorgon får vi se vad som händer, ingen skola eftersom det är Martin Luther King day :) Ska försöka övertala Melissa att åka till Ontario och shoppa lite, det kommer vara lite MLK-rea imorgon ju ;) Sen har jag träning mellan 4-7 också... Orkar inte riktigt med det dock...

 

+EOC osv.

Har varit en hem skt hektistk vecka måste jag säga! Vi kom ju hem i måndags kväll, och på Tisdagen började våra EOC-test (Typ som nationella, man tar testen i slutet av varje semester). Var också attendance finals, som man bara måste ta om man har missat mer än 3 dagar eller har mer än 6 tardies i en klass (6 förseningar). Grym som jag är behövde jag inte ta något attendance finals test :) Så i Tisdags var det EOC för English II, och så hade jag Woodshop den dagen också, men han hade inget prov i det, så vi jobbade bara vidare med våra projekt :) Onsdag var det dags för Art och Zoology. Kan ju bara säga att jag var så sjukt nervör för Zoologyprovet! GAH! Tror att 30% av betyget hängde på EOC-resultatet... Har ett B just nu, och fick faktist ett B på zoolgy-EOC också (81%!!!!) så kommer troligtvis sluta på ett B också, iochmed att det var min sista lektion ever! Kan inte fatta att jag har spenderat en semester i en College Sience class.... Nu är det iallafall slut med det! Nu väntar release 4th period istället :) Pretty Sweet ;) betyder alltså att jag kommer ha en och en halv timmes lunch  varje dag :)

Iallafall, sen på Torsdagen var det US. History och Math. Ingen aning om hur det gick i historyn, men i matten fick jag iallafall 100%, och i den klassen var 20% av EOC'n i betyget :) Har redan nu va 95%, så får se vart det här leder mig ;) Fredag hade vi bara en lektion, vilket jag har Yearbook i, och hon hade inte något test i den lektionen så jag gick till min History-lärare för att göra provet jag missade när jag var i Dallas :) Slutade sedan vid 10 :) Resten av dagarna har vi slutat vid 12 ungefär :)

Har inte cheerat alls den här veckan typ, förutom idag (Lördag). JVB spelade mot Ontario, sen spelade JVA och Varsity mot North Star :) Vi gjorde våran Nationals-dans och ramsa i halvtid, och i våra stunts blev jag och Emma "över" (vi saknade massa folk) så då kom jag på idén att vi skulle göra en thigh-stand lib, som vi har gjort i Sverige både på DM och RM :) Haha coacherna hade itne ens tänkt på att man kunde göra sånt ;) Och dom tyckte det var jättecoolt ;)

 

 

+Nationals

Dallas, Texas 6 Januari-9 Januari 2012.

Det bästa jag någonsin gjort!

 

6 Januari: 

Vi kom dit på fredagen, spenderade tid på hotellet innan vi på kvällen begav oss till Dallas Convention Center för 45min träning, 15 min på en "rand" matta, 15 min två rands mattor och 15 min på fullstor matta. Gick väl helt okej :) Sedan åt vi kvällsmat inne i Plaza Mall saken som var connected med vårat hotell (Sheraton). Blev kinamat för min del :) Vi gick och lade oss vid 10-11 på kvällen :)

 

7 Januari: 

Våran coach ringde och väckte oss vid 8.30, då vi fick gå till hennes rum och hämta frukost. Muffins, Poptarts, vatten, granola bars och banan :) Vi gjorde iordning vårat smink och hår, bytte om till våra uniformer, packade väskorna och drog sedan med the shuttle bus till DCC (Dallas Convention center) runt 11. Chillade lite, tills vi började värma upp vid 12 för vårat första framträdande som var Game Time - Sideline cheer som startade kl 1. Vid 3 var det dags att framföra våran Fight Song. Efter det gick vi till McDonalds och åt, och gick tillbaka för prisutdelning för Game Time. Vi slutade på 28 plats i Fight Song (för att vi inte hade någon maskot...) och 32 plats i sideline cheer (för domarna tyckte det var för mycket som en preformance cheer). Sedan gick vi och kollade på lite kläder och sånt, innan vi började värma upp vårat big preformance som vi hade kl 9 den kvällen. Denna gången vi framträdde räknades våra poäng som 20% av det totala. vilket var tur, så dåligt som det gick... Vi åkte tillbaka till hotellet efter det iallafall, gick ner till hotellets sportbar och åt middag, blev ceasar-sallad, vatten och friterade lökringar för min del. Haha min coach tyckte jag var den nyttigaste personen på jorden typ.. Vi gick och lade oss runt 12, halv ett tror jag..

 

8 Januari: 

Vaknade runt 10, gjorde oss iordning i vardagskläder och så gick vi ut och åt! Vi gick till ett ganska coolt ställe som hette Dick's Last Resort, vilket var typ ett skoj-ställe där personalen skämtade och var jätteoförskämda osv :) Medan vi väntade på maten gjorde de hattar till oss med roliga texter på, som tex. Jakes som hade "I learned how to kiss with my life-size Selena Gomes doll", eller Liz's som hade "When I grow up I wanna be a man" eller min som hade "Fake blonde, still dumb". Haha vi skraddade så vi grät!

Sen gick vi runt lite i Dallas, tog kort och shoppade lite. Köpte kvällsmat osv. Gick tillbaka till hotellet och började göra oss iordning för tävling igen. Så vid 4 ungefär begav vi oss mot DCC igen, kollade lite på andra lag som tävlade, köpte lite mer kläder och grejer, och sedan värma upp för vårat framträdande igen! Denna gång gjorde vi ett riktigt grymt jobb! Vi var alla så sjukt glada efteråt!

Satte oss och kollade på de andra lagen medan vi väntade på prisutdelning. Våran division var såklart sist... Mellan prisutdelningarna sprang Hawaiis enda lag runt och delade ut halsband, så sjukt snällt av dom!

Vi slutade på sjätte plats i våran divison Small Advanced Coed High School, så vi är nu sjätte bästa skolan i USA! Iallafall i den divisionen ;)

 

9 Januari: 

V gjorde inte så mycket, packade ihop våra saker, gick till the Mall och köpte lite souvenirer och grejer, åt lunch osv. Sedan runt 1-2 begav vi oss ännu en gång mot flygplatsen för att åka hem till Idaho igen.. Vi boardade planet vid 4 ungefär, vi kom inte iväg förrän 6 för att något var fel med planet... Eftersom vi dessutom hade ett anknytande flyg i Denver var vi rädda för att vi skulle missa det och bli tvugna att stanna i Denver under natten (Vilket iallafall jag, Jake och Allanna inte hade något emot) så ringde folk och fixade så att planet väntade på oss. Vi landade i Boise, Idaho bara 20 min försenat!

 
 

 


+Snabbt om nationals

För er som inte visste är jag  nu hemma i Idaho igen, kom hem igår (Måndag) kväll :) Kan säga att vi kom på 28 plats i Fight Song, 32 plats i Sideline cheer och 6e plats i the big preformance-whatever :) Kan alltså stolt säga att jag för tillfället är med i USA's sjätte bästa Small Advanced coed High School squad!

Har också varit i 3 nya stater i helgen, Californien, Texas och Colorado!

Bilder, filmer osv kommer nog imorgon, måste fortsättaplugga för mina EOC's nu ;)

+Fråga!

Amanda:

Din blogg är verkigen grym! Läser den varje dag :) Nu är det så att jag har en liten fråga. Jag skulle väldigt gärna vilja åka som utbytesstudent till USA men det är ju ganska dyrt. Har du något tips på vad man kan göra för att samla ihop så mycket pengar? :)

 

Svar:

Tack så mycket! Roligt att du läser! :)

Jag hade godisförbud fram tills jag åkte, så därifrån fick jag ca 700kr från mina föräldrar. Dessutom sparade jag ju pengar som jag inte la på godis! 

Jag sommarjobbade också, och sparade alla de pengarna till USA, det var ca 4000kr. Sålde också massa saker, tex. min hästgrejer som jag inte behövde längre, så där kom pengar in också :) Du kan också skaffa ett deltidsjobb, och jobba helger/kvällar i någon mataffär eller något :)

Jag gjorde också så att så fort jag hade kontanter växlade jag in dem till Dollar så kunde jag inte använda dom i Sverige iallafall ;)

Kram!

 

+Halftime

Kan inte riktigt fatta att jag har varit i USA halva tiden nu... Exakt halva tiden har gått... Shit... Av mina 298 dagar har nu 149 dagar gått... Det är ju sjukt hur fort tiden går.. Känns som det var igår jag kom hit... Och min half-time, spenderar jag i Dallas, Texas... 

 

+Young, wild and free

Wow, kan inte fatta att jag åker till Dallas, Texas imorgon och tävlar Nationals! SÅ SJUUKT! Grymt taggad! Har iallafall packat klart det mesta nu, förutom det jag behöver inatt/imorgon bitti, som smink osv. Kl 8.40 går flyget imorgon bitti. Då är det jag, Ashley, Hailee, Kenzi, Jake, Nick, Tucker, Dalton och Coach Henggeler som åker. vi kommer också mellanlanda i San Fransisco! Tycker det är så coolt! Hoppas jag får en fönsterplats haha ;) Iallafall, vi är andra gruppen som kommer fram, och när den tredje gruppen kommer ska vi direkt till Dallas Convention Center (där tävlingen hålls) för förträning (ja, dom gör det dagen före här) och sedan ska vi tillbaka till hotellet och kanske bada eller något finns pool på taket ;) Ska iallafall dit upp och ta kort på kvällen :) Kommer nog vara grymt ;) Vad jag har hört så ska Taco Bell, Subway och McDonalds finnas inärheten av hotellet, så jag kommer överleva helgen! Brörjar bli ganska nervös nu iallafall... GAH! Om ca 16 timmar kommer jag vara i Dallas, Texas! SHIT! Trodde aldrig att jag skulle få vara med om något sådanthär! Innan jag åkte hoppades jag på att bara få vara med och träna med skolans CheerSquad, nu ska jag helt plötsligt åka och tävla i USA's största tävling (efter worlds då..)! Vet inte om jag kommer ha internet där nere, så ni får följa mig på Facebook i helgen istället! Har ju det i mobilen ;) Nu ska jag lägga ner datorn i väskan, och lite andra grejer :) Så hörs vi antingen i helgen eller på Måndag! Haha, upptäckte också att jag har grym musik på min mp3 nu ;) PILGRIMS, PILGRIMS, GO BIG BLUE!

+Fans in the stands, yell pilgrims!

Bara två dagar kvar nu! Hade sista träningen idag, måste säga att det gick riktigt bra! Vi har iallafall satt alla stunts och sånt, men det är så grymt mycket att komma ihåg! Inte som i Sverige då man har sina 2.30 att göra sitt program på, inklusive ramsa inne i programmet... Nej, här är det lång ramsa som ska vara ca en minut lång, som man sedan move into programstarten och kör sitt program på 1.30, vilket vi gör twice under helgen... Sedan en annan tid på dagen är det Fight song+ stunts, sen en annan tid igen är det sideline-cheer+stunts... Gah kommer ju knappt ihäg när det är vi gör vad... Så himla komplicerat alltihop.. Men det ska nog gå ändå! :)

Har jag sagt att vi tävlar i kategorin Small Coed Advanced High School? Lite annat än Senior Nybörjare i sverige haha..

Har iallafall börjat packa idag också. Kör på en liten rullväska+min grymt stora cheerleading ryggsäck :) Har packat alla (tror jag) kläder i rullväskan, som nu är full, så imorgon ska jag packa klart med alla andra grejer, som smink, plattång, kamera, rosetter, godis, dator (kanske) osv :)

Sämst bild, tog en till, men den försvann på någon mystiskt sätt..


+PAKEEET!

Tror jag har världens bästa vän! Fick Josses julklapp idag, Geisha, Svenska, hemmagjorda pepparkakor, Plopp, Bilar, och ett kort! GAH I LUUV U JOSSE! Ni kan ju gissa vem som kommer ta med sig godis i helgen iallafall ;)

Dessutom kom det tre andra paket, med saker jag beställt :) Första Harry Potter spelet (PC) (hihi), ett par cheerstrumpor med navy-blå megafon på och Brian JR's NCAA 2011 Football PS3 spel ;)

Haha jag gillar hur min kisse alltid sover på min toffel nuförtiden... Sängen är nog för varm för henne.. Men ibörjan på kvällen börjar hon alltid komma upp och ligga på mitt bröst så jag inte ser datorn, och så myser vi lite, och hon spinner och är allmänt skitmysig, sen totaldissar hon mig och hennes säng som ajg har gjort här (hennes favoritfilt nere i ena hörnet av sängen) och går alltid antingen upp i fönstret, ner och lägger sig på en toffel eller vill ut... Weird cat...

 


+Bowday

Har spenderat dagen med att göra klart alla rosetter, de på bilden nedan gjorde jag dock igår, gjorde klart NP-rosetterna idag...

Ligger i sängen, första skoldagen imorgon.. ORKAR INTE! :( Kom också på nu ikväll att jag har en läxa... FML...

Haft träning idag, gick riktigt bra tycker jag, och alla var där! Första (och troligtvis enda) träningen med alla där.... Nationals närmar sig med stormsteg, vi åker om 4 dagar! Liksom 4 DAGAR!!

 


+Dagarna som går är de vi minns

Slänger in lite bilder!

Måste berätta om när jag, Melissa och Sara var i Nampa och shoppade i Fredags!

Haha när jag gick in på Macy's jobbade Salvador, en kille vi mötte när vi var på Homecoming shopping :) Tyckte det var så himla kul att han kände igen mig! Han flirtade ganska rejält med mig första gången, och så idag samma sak! Han kände igen mig direkt, och frågade vad jag hade gjort sen senast och sånt, och frågade hur cheerleadingen gick osv osv. Han sa att jag måste prova Pop-tarts också.. Haha tyckte det var ganska kul :)

Annars har det väl inte hänt så mycket... Firady nyår med Sara och Melissa som ni vet, och idag har vi inte gjort något speciellt... Hela familjen kollade på film, WWJD (What would Jesus do), riktigt grym film måste jag säga :) Sen åkte vi till Sizzlers och åt middag, riktigt gott! :) Sen kom vi hem, jag och Melissa kollade runt på prom-klänningar på eBay och grejer, sen åkte hon och jobbade och jag började storstäda mitt rum :) Ser faktist riktigt bra ut nu :) Eller ja.. Bättre iallafall :)

 


+Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS! Har haft en helt okej nyår med Melissa och Sara, vi gck först på bio (War Horse, grymt bra film måste jag säga) och sen åkte vi hem och bakade brownies och kollade på TV :) Helt okej :)

2012... Ett år då det kommer hända mycket!

*Flytta tillbaka hem
*Fylla 18
*8 timmar kortare år (hade dock 8 timmar längre 2011 än vanligt...)
*KROGEN!
*Syster gifter sig (igen, men nu med den stora festen också!)
*Resa med min älskade kusin själva någonstans
*Nationals i USA
*Prom
*Jorden går under
*Och massa mer!

Kan nu säga att jag inte har träffat mina föräldrar iår (A)

Hahaha omg, ligger i min säng och ska precis sova nu, och har Bandit med mig för Brian skulle itne sova hemma inatt, så jag tog honom istället. Bandit sover redan, jättegullig är han  :) Han började däremot typ skälla i sömnen... Undrar vad han drömmer om!