}

+Uppladdning!

Shit, imorgon är det SLEP-test! Nervös är jag, men inte för att det ska vara svårt, utan för att.. Ja, jag vet egentligen inte varför jag är nervös... Kanske för att vi inte ska hitta dit? xd

Ska iallafall möta upp Amanda Darell på Göteborgs central vid 12.20, sedan blir det till att äta lunch på en thai-restaurang (förhoppningsvis med Victor, Erik och Agnes, tre andra utbytesstudenter!) innan vi beger oss med spårvagn till själva testet! :)

Kommer däremot sitta själv på tåget i en och en halv timme, så har nu laddat upp med ny musik i mobilen, vitaminvatten, Cosmopolitan och Elle Magazine - Trendbibeln! Japp, det gillar vi! Däremot ska jag ta och köpa en Take-Away-Latte på Pressbyrån innan jag åker, alltid gott med något varmt på morgononen ;)


+Infomöte inför USA

Har nu valt ut alla bilder jag ska skicka med till USA, har skrivit beskrivningar till och allt :) Håller också på med det personliga brevet, och vem hade kunnat ana att det skulle vara så fruktansvärt svårt att komma på vad man ska skriva?! Sjukt verkligen, men jag har iallafall skrivit en sida i word nu, som senare ska in på min ICES-sida! :)

Nu är också infomötet inför USA inbokat! 

Göteborg - lördag 7 maj, kl. 14-17
Australien, Kanada, USA, Nya Zeeland, Sydafrika


+Something I miss..

Var på "återbesök" på gamla Nyboskolan idag, eftersom Maggie (min gamla engelskalärare) skulle ta och fylla i lärar rekommendationen  till ansökningshandlingarna till USA idag! Väldigt kärt återbesök måste jag säga! Dock kände jag att jag inte alls passade in där, där jag kom i tights, tunika, kilklackar osv. när det bara var massa små och korta "barn" där i mjukisbyxor och converse typ.. Haha, men rekommendationen blev klar iallafall, utskriven och signerad! Träffade också Peter (utöver Maggie alltså) där! Woho, båda mina gamla klarrföreståndare på en och samma gång! Gud vad jag saknar 9G asså...
 

+Vilka ska jag ta med?!

OKej, jag har bestlutsångest! Jag vet seriöst inte vilka bilder jag ska skicka med i ansökningshandlingarna till USA! Det ska vara max 9 bilder, och visa vem just jag är. Så sjukt svårt att bestämma mig för vilka bilder jag ska skicka med!

Här är iaf tre av bilderna jag tänkt skicka med :)

 
 
 
 

+Ansökningshandlingar!

YES! Har nu fått mejlet med inloggningsuppgifter till ansökningshandlingarna till USA! 19 papper att fylla i tror jag?! Hjälp, det är mycket som ska fixas nu... Fixa bilder, fylla i alla papper, hälsoundersökning och skit.. Men jaja, självklart överlever jag det, det är ju trots allt 10 månader i Staterna som väntar!
 

+Bekräftat!

Nu har jag fått brevet från Explorius med Ja-Tack-kortet! Dessutom har jag också fått mejlet från Madelene om SLEP-testet den 26 Februari i Göteborg, riktigt kul! :) Så den 26 Februari bär det av till Göteborg för SLEP-test, och dessutom träffa andra utbytesstudenter! :D Ojoj, tagga tagga ;)