}

+Always in our hearts, forever in our memories

28 April, 2012.. Jag kommer aldrig glömma den dagen... Dagen då två killar på min skola här dog i en bilkrasch... Jackson Sternberg and Dustin Williamson, I will always remember you guys <3 Jackson, I will miss those few times we laughed together during lunch..You were such a funny guy, even though I didn't really know you.. It won't be the same without you guys at the school.. Rest in Peace boys <3
 
 

+R.I.P

Två freshmens på min skola dog i en bilkrasch nu ikväll... Mer info senare...

"Brothers reunioned in heaven"


+Dogschool

On my way to boise nu, vi ska kolla pa en truck som mina vparents kanske ska kopa :) forovrigt 90?(ca 35?) ute, dor typ :) iallafall, idag i skola var det inga seniors dar, eftersom det ar senior skip day, vilket betyder att alla seniors ar ute och har kul. De akte till boise zoo, nagon hoppborgsplats, pizza hut och wahooz :) dom missade nagot i skolan daremot, under lunchen kom en stor labrador in i skolan! Lararna brydde sig knappt, sen gick den in i culinary art(hemkunskap typ) salen, och dar inne blev det lite halvpanik, eftersom manga elever ater sin lunch dar inne :) haha kul var det iallafall ;)
 
 

+Fråga!

Lilly:

Hej! Jag har lite frågor till dig om cheerleadingen hemma i Sverige hehe.
Så min första fråga, finns det bara laget duchess i Skövde eller vad har föreningen mer för lag? :)
Och ifall det finns fler lag, vet du då om något lag ska till USA och tävla i år?
Och till sist, var du med på dm förra året? :)
Gud vad kul att du fick pris för most improved! Grattis! :)

 

Svar: Hejsan!

I skövde finns bara Duchess.. Och dom ska inte tävla i USA (I wish haha...)

Jag var inte med på DM förra året, men jag var med på RM :)

Tack så mycket! Ja, jag blev så himla glad! Helt chockad haha :) Började gråta också ;)


+Fråga!

Anna:

Vilket lag är bäst på cheer pilgrims eller dutchess?

Svar: Alltså Pilgrims är på en helt annan nivå än Dutchess. Duchess tävlar Senior Nybörjare i sverige och Pilgrims tävlar Co-ed advanced. Så skillsmässigt Pilgrims :) Jag föredrar också att träna/tävla med Pilgrims (inget illa menat Duchess, jag gillar er också!) för det är alltid en utmaning och jag förbättras varje gång!  Jag har inte missat en enda träning med Pilgrims, och jag började dagen efter jag kom till Amerika :)


+Kiwi loco

Visste ni att frozen yogurt är det bästa som finns? Finns det ens såna här ställen i Sverige? Om inte, så ska jag öppna ett... Tillsammans med Taco Bell, Forever21, Rue21, Walmart och drive-thru pharmacy...

Men iallafall, jag och Melissa var på Kiwi Loco igår igen. Vi dog lite, så himla gott var det.. Det bästa med stället är att det är billigt, och de byter smaker varje vecka! Då tröttnar man ju inte iallafall :)

 
 

+Sakerna från Cheer banquet

 

+Everything happens for a reason

Hade the SAT idag, som alla Juniors i Idaho (vet inte med andra stater..) måste ta. Gick väl helt okej tror jag :) Essayn var definitivt min starka sida, vi skulle skriva om ifall människor kontrolerade vad som händer dem eller om det bara är tur. Började uppsatsen med "Everything happens for a reason, whether its luck or not" och orden bara rann ur mig. Vi hade 25min att skriva uppsatsen på. Skrev det allra sista ordet när de sa "the time is over", kände mig skitgrym!

Sedan var det ytterligare 7 sections som var 25min långa, sedan två sections på 20min och en section på 10min.

Vi hade tre pauser totalt, två st på 5min vardera, och en lite längre som vi fick frukost på... Vi fick inte prata under hela tiden, inte ens under pauserna, lärarna skrek på oss, haha :) Satt inne i gymmet, som var våran testsal, mellan kl 8.30 och 13.10, utan att prata överhuvudtaget, kul liksom :)


+Don't cry because it's over, smile because it happened

Cheerleading banquet idag.. Sjukt vad jag grät hah...

Trodde jag skulle få ett diplom, endast, men så blev det ju inte riktigt...

Halsband, pin, fotoram, film, lettermanjacket-letters och en pokal..

Berättar mer imorgon, men pokalen var iallafall "Most Improved". När tränarna drog motiveringen trodde jag först att det var Aide, en av de nya tjejerna. "Came with a totally different style", trodde Aide hade dansat innan eller något... "Put her in a room, and she will learn the dance in one hour", då visste jag att det inte var Aide längre... Visade sig att det var jag!! Grät :')

 
 

+Friends may come and go, but memories are forever

 
 

+Prom, nu smäller det!

 
 

+Bilder från Reno

Kom på att jag inte har lagt upp bilderna på spring break! Här har ni! Och ja, första bilden är på vilda mustanger!
 

 
 
 

+Guys in baseballclothes..

Okej, måste meddela att jag har haft en grym dag! Efter skolan när jag stod och väntade på Melissa vid hennes bil i solan såg jag Dave i sina Baseballkläder, eftersom han hade match, och han vinkade till mig att jag skulle komma dit. Så gick dit till honom och han sa "I even dressed up to ask you to prom, so would you like to go to Prom with me?" Har ju nämnt tidigare att jag tycker baseballkläder är så himla snyggt på killar, och har även berättat det för honom. Så ja, vi stod där i solen, han i sina baseballkläder, jag utan smink, och han frågade mig till prom! Svarade "I would love to!" Så nu ska vi på prom tillsammans, for sure! Dags att börja planera allting, måste köpa boutoniere (såndär blomma dom har i bröstfickan), bestämma vilka vi ska äta middag med, har fått inbjudningar av två olika par, Jule och Dalton (tyska tjejen och hennes cheer-kille) och Cara och hennes pojkvän (en tjej jag gick på bio med en gång i höstas). Lutar mest åt Jule och Dalton däremot :) Men vi får se ;) Ska nog göra något innan också, men vi får se vad det blir ;) Nu ska jag iallafall sova, good friday imorgon (långfredagen) så ingen skola :) Ska kolla på In Time innan jag somnar däremot :)

+Frågor!

Viktoria: Kommer du från Skövde egentligen? :o Bloglovinbyte? :D

Svar: Jag kommer från Tibro, men tränar med Skövde Duchess :)

visst! :)

 

Moa: 

Du kommer hem till sverige 5 juni. Då har du väl inte sommarlov än? Ska du gå i skolan de sista dagarna i sverige innan sommarlovet eller tar du sommarlov innan? svara i ett inlägg tnks!

Svar: Jag har studieuppehåll hela läsåret, så får sommarlov direkt när jag kommer hem :) Men jag ska ändå till skolan några dagar och hälsa på alla kompisar, och också träffa min nya klass :) Har inte bestämt mig vilka dagar jag ska till skolan dock, eller hur många :) Vi får se med det, kommer nog bara bli lite spontant ;)

 

Har ni fler frågor är det bara att fråga!


+That moment..

. when you realize you only have two months left in America...

 

Tiden har gått så himla snabbt här, har varit med om så mycket, men vill vara med om så mycket mer! 8 månader är avklarade, ska nu avsluta året med de två bästa månaderna i mitt liv.

 

Footballseason 2011 - helt klart något av det bästa jag varit med om!

Fredagkvällarna var alltid vid the Footballfield och cheera för NPHS Pilgrims, helt underbar känsla!

 
New York, Augusti 2011 - Hängde med ett gäng underbara tjejer och tillsammans tog vi in starten av vårat nya liv i USA med shopping, mat och foto i New York!
 
Rada upp oss efter längd innan en match, för att sjunga USA's nationalsång. Love <3
 
Skridskoåkning under jullovet, skulle vara en utbytesträff, men vi var tvugna att åka hem innan vi hann träffa de andra... Kul hade vi iallafall :)
 
 
 
 
 

+April fool's dau

Shit vad jag hatar April Fools day (Första April). Brian och Melissa lyckades inte lura mig däremot :) Brian gjorde något med min dörr, men hörde när han gjorde det imorse, så var medveten om det. Melissa hade ställt en hink med vatten på dörren till badrummet, men katterna hade redan spillt ut det när jag gick upp imorse, sen hade hon också satt plast över toasitsen, men det såg jag med en gång. Hon hade dessutom satt lotion på toaringen, men det såg jag också... Senare hade brian försökt göra en fälla i mitt rum igen, men den upptäckte jag i tid också, och när jag hade duschat hade han satt plast över dörröppningen (som han trodde jag skulle gå in i), men jag hörde honom när han gjorde det så var medveten om det också :) Kan ju säga att jag är van vid det här laget... I Know what they are thinking ;)

Förövrigt var det ju desertauction i kyrkan idag, så de kom hem med massor av cupcakes och pajer och tårtor :) LOVE LIFE!

Får dessutom se om jag går till skolan imorgon, fortfarande oklart. Troligtvis gör jag det iallafall :)

Bilder från veckan kommer någon annan dag (igen) för jag pallar inte nu :)

Godnatt!


+Double pink eye

Bilder.kommer.senare... Double Pink eye, har det i båda ögonen nu... Ååh pallar inte ha det här just nu.. Var hos doktorn imorse, och fick medicin och grejer. Inget smink på 10 dagar (I can live with that) så himla glad att det inte var 14 dagar bara, eftersom det är prom då... Måste iallafall slänga allt smink jag använde i fredags, så mascaran och foundationen ska bort... Måste åka och köpa nytt nu, yay me! Får itne gå till kyrkan imorgon, vilket jag faktist hade sett fram emot eftersom det är desert-auction imorgon.. Alltså massa underbara människor som har bakat massa goda tårtor och grejer, som man får köpa.. FML... Men mina underbara värdfamilj sa att dom ska köpa några till mig :) They better keep their word ;) Måndag får vi se om jag kommer gå till skolan, läkaren sa att om det inte kommer massa klet ur ögonen så kan jag gå :) Har varit riktigt bra idag redan, även fast jag vaknade och inte kunde öppna något av ögonen... Får se hur det är imorgon... Nu hade jag tänkt sova, men först kolla ett avsnitt av Lyckan i L.A. online, chao! PS. Har fått en blåtira över ena ögat, pga the pink eye. Svullet och grejer...