}

+Fråga!

Molly:

I den första bilden ser du väldig lång ut, gemfört med de andra. Så hur lång är du?? Och kan man bli en flyer fast man är rät så lång??

 

Svar:

haha jag är bara 165cm lång, amerikanare är kortare än svenskar :) Fast de tjejerna på bilderna är dock kortare än genomsnitt :) Ja, man kan bli flyer även om man är lång, men för lång är svårt för baserna att balansera upp. Våran längsta flyer är väl ca 155-160 ungefär skulle jag tro :)


+So tired

Ligger i sängen och är död... Har värsta förkylningen ever... Idag hade jag min första softball-practice, hur kul som helst! Även fast jag är död nu.. Aldrig mer träna när jag är förkyld... Iallafall, gick riktigt bra, och när träningen var slut åkte jag och Melissa till skolan för att kolla på the choir concert, min engelskalärare ger mig bättre betyg för att gå och kolla haha... Men nu ska jag sova, träning imorgon igen + study night för historiaprovet på onsdag... Bye!

+Don't tell me Sky's the limit when there's footsteps on the moon

Utlovade ju igår att jag skulle visa er bilder på det jag köpte igår på Districts. Dessutom åkte jag och Melissa till Ontario idag, och jag köpte tre skärp (två av dem var extremt fula dock...) och två plånböcker :) Happyface haha ;)

 
 

+Cheer Champs!

Cheer-districts idag på Meridian High School, riktigt kul! :) Köpte "massa" kläder (bilder kommer imorgon eller något) och vi tävlade i Sideline-cheer, pom-dance, groupstunt x2 och big preformance :) Vi var enda 2A skolan som var med och tävlade i alla kategorier förutom i Pom-dance då det var en annan skola med. Men det betydde inte att vi gick vidare till state bara sådär, utan man måste få över en viss poäng för att få gå vidare. Kan ju säga att vi iallafall kom hem med 4 st första-plats-plaketter, plus 4 st passes till State ;) Så vi klarade oss riktigt bra! Vårat big preformance gick så grymt bra, så Rachael, en av våra coacher, började gråta haha :)
Och jag lovade ju att lägga upp bild när jag och Marion partnerstuntade! Här är den också!
 
 

+District champions!

Haha sjukt grym match! WE BEAT THEM, PILGRIMS, WE R DISTRICT CHAMPIONS! Movin on to state now! :) Så himla härlig känsla, slog Cole Valley med 6 poäng! 82-76! GRYMT! GAH!

Inte nog med det, träffade en skitsnygg kille från Vallivue High School också, så efter matchen frågade jag honom om han hade papper och penna, han svarade "No, but I have my phone" ;) Haha så skrev in mitt nummer i hans telefon, sen när vi satt på bussen kom jag på att jag skrev fel nummer... Ville typ döda mig själv! Men så kom jag på att Emma hade fått numret till någon annan kille där, så hon fixade allt mig, så nu ska den killen ge "min kille" mitt riktiga nummer ;)

Sen när vi satt på bussen för att åka hem startade inte våran buss, så vi satt där i typ en halvtimme, och basketkillarnas buss var på väg till oss så vi kunde tränga ihop oss allihopa i en buss, men vi fick igång den till slut :)

Så nu ligger jag i sängen och taggar upp inför min första softball-practice imorgon! Excited! Blir det direkt efter skolan imorgon, sen efter det har jag cheerpractie, så kommer väl hem runt 8... KUL!

 
 
 
 

+Peprally, district champs-game

Härlig dag idag, började med Pepassembly innan lunch, vi gjorde våran district-routine, som vi tävlar med på lördag :) Lite presentation om basketkillarna, som idag spelar om förstaplats i District, och alla wrestlers som åkte till State efter lunch, och tävlar fram till lördaag :) Våran routine gick bra, förutom att Tucker glömde bort allting... Så vissa stunt gick inte eftersom han virrade bort sig totalt...

Efter skolan gjorde vi ett filmklipp åt Jule, en av tyskarna på skolan, som skulle svara ja på henns pojkväns fråga om Prom :) Han frågade henne med en poster (som jag förövrigt gjorde haha) så hon ville svara på ett lika gulligt sätt. Vi gjorde alltså en ramsa som gick Y-E-S, Dalton, she said... och sen hoppar hon fram i bilden och säger "YES!" Haha så himla gulligt, och vi ska visa den för honom ikväll :)

Efter det stannade jag, Marion och Nick till i the Multipurpose room och gjorde lite partnerstunt, och Nick tog kort :) Så de kommer upp ikväll/imorgon! :)

Nu har jag precis gjort Snickerdoodles, skitgott! Åker snart till skolan för att åka till matchen ikväll :)


+Sveriges nya tronföljare!

Kan itne riktigt förstå att om ca 35 min får vi alla veta om Sveriges nya kunglighet blir en flicka eller pojke! Ligger spänt och kollar på aftonbladets hemsida just nu på deras Livesändning! GAH!

A new king/queen is born!


+Hollister shopping

Dessa två tröjor beställde jag igår! Sjukt nöjd! :) Rea+ gratis frakt från Hollisterco.com ;)

 

+Step aside for the Pilgrim pride

Så idag var det gameday igen, Pilgrims VS: Melba @Vallivue High School i Caldwell :) Riktigt viktig match, eftersom om vi vann idag går vi vidare till matchen om etta och tvåa i District, och den matchen spelar egentligen ingen roll eftersom både ettan och tvåan går tll State :) Om vi förlorade skulle vi behöva vinna typ 4 matcher till bara för att komma till state.. WE BEAT THEM! Pilgrimerna dödade mustangerna så stort! Alla matcher mot Melba har alltid varit riktigt tajta, men nu slog vi dem med 14 poäng! Sjukt härligt :)

Så eftersom det var en viktig match, kände jag att jag behövde en ny rosett! Så igår kväll gjorde jag typ fyra st olika :) Hade en av de nya rosetterna på matchen idag, en mörkblå rosett med blåa och röda flammor på :) Massa kommentarer fick jag, och typ 5 tjejer som vill köpa en sån nu cokså... Time to work!

Nu iallafall ligger jag i sängen och täntke kolla på Harry Potter, och imorgon blir det kyrkan på morgonen, och sen till Ontario och köps Softballgrejer! :) Sjukt excited chey här!


+Softballmania

Vi kan väl säga såhär, jag är fett sugen på softball just nu! Både igår och idag har jag snackat softball/baseball med Jake (som förövrigt är fett snygg), och fick förklarat för mig att det INTE är samma sport, även fast jag tycker det är ganska lika... Iallafall, min värdmamma har frågat coachen idag vad vi behöver köpa till tryouts (alla kommer med i något lag, så det är ju inget slöseri liksom.) så vi ska försöka dra till Ontario på Söndag och köpa skor, byxor, handskar osv. EXCITED GIRL 101!

+Words of a lovesong

Så igår (tror jag?) väntade ett paket på mig när jag kom hem! Undrade lite vad det var, eftersom jag inte väntade på något... Visade sig vara min DVD från Nationals! Alla avancerade lag samlade på en och samma skiva! Happy girl over here! :) Sedan gjorde jag en ny rosett också, riktigt nöjd med den :) Ska dock göra en liknande i blått imorgon, så jag kan använda den ;)

Och sen idag, jag har nu signed up för Softball! Skitexcited! Träningar/TryOuts börjar nästa fredag, ni kan ju gissa om jag är hyper! Det är det här jag har väntat på i typ 3 månader nu :) Jag och Melissa åkte till Ontario lite snabbt också, för att kolla på lite grejer på Walmart (=Godis på rea haha:) ) och så stannade vi till på Big 5 också, och jag kollade på softball-saker :) Köpte inget dock, vet ju inte ens vad jag behöver än :) Så min värdmamma ska prata med coachen imorgon och fråga om det är något jag måste köpa innan tryOuts :) Behöver liksom köpa handske, skor, slagträ, och sen massa andra grejer också.. Iallafall, jag är excited som sagt! :D

 

 
 

+The breakup

Some people call it valentines day, others call it tuesday. I call it my 187th day in America :)

Så anyways, har inte gjort något speciellt idag direkt, min värdpappa är fast i soffan efter operationen igår, så min värdmamma och värdbror tar hand om honom. Jag och Melissa har suttit inne på hennes rum och kollat på TV, och grejat lite. Sen gjorde min värdbror en film om mig i Paint, haha! Grym är den! Skrattade så jag grät :) Killen är en kille på skolan som har en rejäl crush på mig haha..

 


+Partnerstunt

Shit vad grym jag kanner mig! Med en strackning gar jag anda till traningen och kor fullt ut, borjat trana partnerstunt nu! Hur sweet vore det inte om jag gjorde det pa district/state? Bilden ar pa mig nar jag lyfter marion :)
 

+Weekend of a cheerleader

Så i helgen har vi haft bortamatch, i Burley. Girls basketball District-match mot Malad City, tråkigt nog förlorade dom... Plus att jag sträckte mig... Gah! Iallafall, vi åkte till matchen med baskettjejerna, och de stannade på Valley High School för att värma upp lite, och den skolan låg verkligen mitt ute i ingenstans... Såg inte ett enda hus i närheten, det enda jag såg var en hage med hästar i precis bredvid skolan... Vi (alla fem) cheerleaders gick till deras wrestling-room och tränade lite, och vi gjorde klart våran Sideline-cheer till District, som är om typ 2 veckor? Skönt att vara först med att kunna den iallafall ;)

Sen efter matchen åkte vi med skolvanen tillbaka, men vi stannade på Pizza Hut och åt pizza också :) När vi kom tillbaka åkte jag med Liz och Ashley till Whytnee, där vi skulle ha team-bonding igen, dock kunde typ ingen komma, så det var vi tre, whytnee och Hannah.. Men kul var det ändå :) Somnade på golvet... :) Vi kollaade på Fired Up, och sa "Oooh, that is so Nick! That is Tucker! And that is defenitly Dalton! NICK AND DAVE!" Så for your information, Nick, Tucker och Dalton är cheerleaders, och Dave är Nicks bästa kompis plus Whytnees pojkvän :) Haha grymt kul hade vi! Efter det kollade vi på The Proposal, åt pizza, och sedan började vi kolla på Pinapple Express, men vi tuppade av efter typ 10 min...

När vi vaknade imorse började vi kolla på Pineapple Express igen, men var tvungen att dra vid typ 10.15, eftersom jag var tvungen att dra till kyrkan. Så gick dit, sen efteråt var det familjefoto för kyrkan, och efter det åkte mina värdföräldrar till Boise, eftersom min vpappa sa operera knät imorgon. Dom åkte idag bara för att kunna ha lite egen tid tillsammans, eftersom det är Valentines Day på tisdag, plus att det är deras årsdag då också. Så vi barn är typ själva hemma någon dag nu :)

Iallafall, vi åkte till Walmart, dollar store och McDonalds nu på kvällen, köpte ett par shorts, bodylotion, läslampa, bodyspray och ett par träningsshorts :)


+Video från Nationals

http://varsity.com/event/1534/2012_nca_senior_and_junior_high_school_nationals_advanced_show.aspx
 
Ni får gå in på länken, välja "All competitions" i drop-down menyn och sedan söka på New Plymouth!

+High School drama

Wow.. Gick till skolan i morse och trodde på ännu en halvtråkig dag på High School, med lite halvsega klasser och inget speciellt, förutom the AMC matte testet jag hade.

Oj så fel jag hade... Under 4th period release satt jag i the library när Emma kom in, så vi började snacka lite, och sen frågade hon om jag sett vad en tjej som heter Hillary hade skrivit på facebook dagen innan, svarade nej, så Emma visade mig på sin mobil. Och Hillary tar verklien priset på allt jag varit med om här... Detta är vad hon skrev "So I'm writing on my satire, about the "Skirt droppers" cheer squad who went to fake nationals that they invited themselves to". Vi gick och pratade med Coach Henggeler om det lite och så, men sen var det inget mer med det.

Under 7th period, min yearbookclass, har jag Ms. Murillo som också har English, och det är hon som har gett eleverna i sina engelskaklasser uppgiften att skriva en satire (typ en uppsats där man gör kul av någon... making fun of... på ett roligt och snällt sätt, eller också hur något är typ dumt och borde göras bättre osv...) så hon hade fått in alla under dagen, och så läste hon några för oss. Hillary och en kille som heter Andrew gick bara alldeles för långt. Man får inte nämna några namn, så alla gör typ om namnen och sånt, men i deras fattade man ändå vem de snackade om. Hillary skrev iallafall om "Skirt droppers cheer squad" och iprincip samma sak som på facebook kvällen innan, medan Andrew skrev om 4 tjejer i laget, och med beskrivningarna förstod man verkligen vilka de var.. Han skrev hur "slutty" dom var, att dom alla skulle ha 8 könssjukdomar och minst 6 barn när de var 25 och att de bara ville ha massa killar hela tiden... Alltså det var verkligen extremt, så det blev massa snack med coacher efter skolan, och det är typ som tredje världskriget har brutit ut på skolan... Det är inte bara cheerleaders det skrivs om, det är om killarnas basketlag, personer som klär sig i alldeles för lite kläder osv. Extremt! Ms. Murillo sa att hon verkligen inte skulle ha den här uppgiften nästa år.. Även om det har fungerat tidigare år.

 

Iallafall, som jag skrev i början av inlägget så gjorde jag ett mattetest idag som heter AMC - American Mathematic Competition. Det är ett grymt svårt matteprov som skolan får betala för för att vissa elever ska få göra det. Man har 75 min på sig, och det  är 25 frågor. All frågor var liksom problemlösning, och en liten historia till det typ, vilket gjorde allt svårt för mig eftersom det var så många svåra amerikanska ord.. 6 poäng om man svarade rätt, 0 poäng om man svarade fel, och 1,5 poäng om man lämnade blankt, så visste man inte lämnade man blankt. Svarade på 9 av de 25 frågorna.. Väntar spänt på resultatet nu! Som minst kan jag ha 17 poäng tror jag det är, och som max 74 om man minns rätt :) Max poäng totalt är 150. Av de som redan var rättade var killen med det högsta betyget uppe på 64 poäng tror jag, så vore grymt och jag slog det! Om man klarar sig bra så kan man iallafall på stipendium och grejer :) Men vissa frågor var extrema... Jag fattade verkligen ingenting...

 

Dessutom fyllde min värdbror Brian 16 idag! Han fick ett gevär och bluetooth headset till sitt PS3 :) Sen har vi en till present som är på väg till honom ;)

 

Och juste! Jag har skrivit ipp mig för Track and Field idag! Kommer dock bara göra det om jag inte kommer med i Softball-laget, men iallafall ;) Haha track är ju nästan något man måste göra som utbytesstudent, alla foreigners verkar ju göra det haha..

 
 

+Superbowl XLVI

Wow, vilken match! Giants vs. Patriots var helt super! Jag gissade att Giants skulle vinna med poänge  21-17, och vad gjorde dom?! Japp, vann med 21-17!

Så vinsten var, om man kom närmast poängen vann man $50, men om man gissade de exakta siffrorna vann man $100, så japp, nu är jag $100 rikare! SÅ JÄVLA SWEET!

Poängen på TV'n, NYG - 21, New England Patriots - 17!

 
 

+Cheer Senior Night

Här kommer lite bilder från Cheer Senior Night!
 
 
 

+To Parma!

Sitter nu pa bussen pa vag till parma, for girls district game mot melba. Har fruktansvard huvudvark och skitont i ryggen, sa jag vill bara hem och sova.... Men det far vanta tills midnatt antar jag... Fml... sa iallafall, igar var det senior night for boys basketball, kopte vitaminwater och en smileyballong till nick och tucker :) deras coach och min us history larare VW fick en ukelele pa morgonen av vem det nu var, sa vi skojade om att han var en hobo och gatumusiker, sa da satte han sig dar pa golvet i klassrummet med en mossa, solglasogon, ukelelen och en hatt framfor sig :) dessutom var mr. Goodman dar av nagon anledning, han ar med i the us army och har varit lite overallt i varlden, sa han berattade om hobos fran overallt i varlden :)
 
 

+In a hurry!

Gör mig iordning för borta-match nu, lämnar huset om ca 20 min... GAH, nada time left ju... Ska nog skynda mig lite... Iallafall, tänkte säga förlåt för sämst uppdatering de senaste dagarna, men det är bara för att jag har haft fullt upp! Två senior nights, träningar, matcher, läxor, vänner, planering av grejer, shopping osv. Så mycket på gång just nu!

Hinner inte skriva mer nu, men tänkte göra ett mobilinlägg sen när jag sitter på bussen :)

 

Puss!


+Bball, cheer and wrestling

Så igår hade vi en "speciell" dag i skolan, massor av saker som var på gång! Först var det Senior Project, så vi gick AM-Assembly schedule, vilket betyder att vi hade fem minuter kortare klasser och en hel timmes lunch. Eftersom jag inte har Senior Project, och jag har release 4th period satt jag alltså där med rast i två timmar.. Svinkul... Sen efter lunch iallafall gick vi till våran 5th period, som är US History för mig, och därifrån gick vi direkt till gymmet där det var en tävling som heter Poetry Out Loud. Bara 6 st som tävlade, och min värdsyster Melissa var en av dem. De skulle memorera 2 poems var, och läsa dem inför hela skolan. Melissa vann iaf, så hon ska tävla i Regionals nu på Lördag. Kan dock inte följa med henne eftersom jag har match...

Efter PoetryOutLoud gick vi till våran 6th period, men blev typ utkallad igen efter 10min av våran cheer-coach, då alla Varsitycheerleaders skulle byta om och värma upp. Så gjorde vi det, för vid 2 börade en Wrestling-tournament mot Parma, och hela skolan var såklart där och kollade eftersom det fortfarande var under skoltid. Vi cheerleaders hade uppvisning runt halv tre.

 Filmen längst ner är från våran uppvisning under the wrestling tournament.