}

+US Embassady

Har nu äntligen fixad klart visumet, och tid för intervju på ambassaden är fixad!

Den 20 juli kl 9.30 har jag tid, en halvtimme efter min käre vän Sebastian Johansson! Och på tal om Sebbe, så träffas vi om mindre än en vecka nu! Only 5 days left ;) Om 6 dagar är det dessutom utbytesstudentträff i Göteborg, och jag är så grymt taggad på att få träffa alla! :D


+Visum, visum, visum!

Haha, vet inte om ni kommer ihåg när jag skrev att jag hade fått visumpapprena, då skojade jag bara med er :) men jag orkade aldrig ändra blogginlägget ;)

fick papprena från explorius idag, så har nu suttit i typ en och en halv timme med att fixa visumet, and I'm done! Bara ett foto som ska fixas också ;) Förstår inte varför alla har sagt att det är jättekrångligt och grejer? Hade nog inga problem alls :)

Sooo, tagg för fotografering och ambassaden nu då! :D

 

+What is this?!

Jag förstår inte på mig själv, känns som jag inte har haft något alls att blogga om i helgen, men ändå har jag haft fullt upp med student, hemmamatch och bal och grejer! Massor av foton från studenten, som jag bara inte orkar lägga in på datorn... Blää! Men, här kommer lite tänktvärt inför USA ändå! Vet inte om ni har tänkt på det, men idag (och imorgon) har det gått exakt halva tiden sedan vi lämnade in ansökningshandlingarna, till sista avresan till New York... Och den här tiden har gått SNABBT! Det betyder att det inte är lång tid kvar nu! Bara ett problem, jag har ingenstans att bo än :( Men jag tror nog att ICES verkligen gör sitt bästa för att hitta en värdfamilj till just mig ;)