+Black friday shopping!

Efter en lång natt och dag ska jag äntligen sova igen! Haha jag sov iofs 5 timmar i eftermiddags men iallafall..

Okej, här är iallafall en liten del av allt jag köpte

Walmart igår kväll var helt galet, vi kom dit vid 8.15PM ungefär, parkerade och gick in, gick och hämtade upp lite saker som vi  behövde men som inte skulle reas ut, sedan delade vi upp oss på dom sektionerna som skulle reas ut vid kl 10. Jag och Brian gick till filmerna, och väntade där i en och en halv timme, var galet mycket folk så lyckades bara få tag på Hall Pass och tje Hangover.

Efter det skulle vi egentligen vänta till midnatt, när om reade ut elektroniken, men det var så grymt mycket folk så vi sket i det...

Istället åkte vi och köpte mat och satt i bilen på K-marts parkering, och sov ett par timmar. Vid 4 tiden vaknade vi igen, gjorde oss redo och ställde oss i kö utanför K-mart. När dom öppnade var det nästan ingenting alls på rea, men köpte ändå en filt och mysstrumpor :)

Sen åkte vi till Jo-Anns som öppnade kl.6, tog en nummerlapp för att klippa tygerna det första vi gjorde, vi fick nr. G32... Dom var på F10 typ... Så vi gick runt därinne i tre timmar och väntade på våran tur, för folk hade så grymt mycket tyg att klippa upp så det tog en evighet!

Sen åkte vi iallafall tillbaka till Walmart, för att se vad som fanns kvar, och hittade då Bridesmaids, Paranormal Activity 1&2, en extern hårddisk, 8GB minneskort till kameran, digital fotoram och Just Dance 3 som är julklapp till Brian :)

Har köpt klart nästan alla julklappar nu, bara ett par saker till att fixa ;)




Lämna en kommentar här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback